pendik escort bayan
ak

Sivas'ta evden hırsızlık

11.07.2017 - 20:19, Güncelleme: 11.07.2017 - 20:19
 

Sivas'ta evden hırsızlık

Sivas'ta bir evden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan zanlı, polis ekiplerince Yozgat'ta yakalandı.

Sivas'ta bir evden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan zanlı, polis ekiplerince Yozgat'ta yakalandı.Alınan bilgiye göre, Çayyurt Mahallesi'ndeki apartmanın birinci katında oturan Fuat K, eve geldiğinde balkon kapısının açık, yatak odasının dağınık halde olduğunu görünce evdeki ziynet eşyalarını kontrol etti.Evde bulunan yaklaşık 20 bin lira değerindeki beşi bir yerde, 3 reşat altın, 3 zincirli altın set, 1 çeyrek, 1 kalın bileklik, 3 altın yüzük, 2 saat ve 1 kolyenin çalındığını fark eden Fuat K,  durumu polise bildirdi.Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen şüpheli kişinin, bir taksiye çeyrek altın ile ödeme yaparak Ankara'ya gitmek istediği tespit edildi.Polis ekipleri, şüpheli Bekir Y'yi bindiği taksiyle Yozgat'ın Saraykent ilçesinde gözaltına aldı.Çaldığı ziynet eşyalarıyla yakalanan ve Sivas'a getirilen şüpheli Bekir Y, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sivas'ta bir evden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan zanlı, polis ekiplerince Yozgat'ta yakalandı.

Sivas'ta bir evden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan zanlı, polis ekiplerince Yozgat'ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çayyurt Mahallesi'ndeki apartmanın birinci katında oturan Fuat K, eve geldiğinde balkon kapısının açık, yatak odasının dağınık halde olduğunu görünce evdeki ziynet eşyalarını kontrol etti.

Evde bulunan yaklaşık 20 bin lira değerindeki beşi bir yerde, 3 reşat altın, 3 zincirli altın set, 1 çeyrek, 1 kalın bileklik, 3 altın yüzük, 2 saat ve 1 kolyenin çalındığını fark eden Fuat K,  durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen şüpheli kişinin, bir taksiye çeyrek altın ile ödeme yaparak Ankara'ya gitmek istediği tespit edildi.

Polis ekipleri, şüpheli Bekir Y'yi bindiği taksiyle Yozgat'ın Saraykent ilçesinde gözaltına aldı.

Çaldığı ziynet eşyalarıyla yakalanan ve Sivas'a getirilen şüpheli Bekir Y, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.