pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Eski Komisere Fetö/pdy Üyeliğinden 7 Yıl 6 Ay Hapis

19.02.2018 - 17:48, Güncelleme: 19.02.2018 - 17:48
 

Sivas'ta Eski Komisere Fetö/pdy Üyeliğinden 7 Yıl 6 Ay Hapis

SİVAS (AA) - Sivas'ta eski komiser, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan 7 yıl 6 ay hapse çarptırıldı....

SİVAS (AA) - Sivas'ta eski komiser, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan 7 yıl 6 ay hapse çarptırıldı. Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanık eski komiser Önder Çetinkaya ve avukatı hazır bulundu. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Çetinkaya, "Ben cezaevinde olduğum için ailem sıkıntı çekiyor. Meslektaşlarımı ve vatandaşlarımızı şehit eden örgüt üyeleri ile aynı davada yargılanmam beni çok yaralıyor. Benim vatanıma milletime bir zararım olmadı. 18 aydır tutukluyum. Suçsuzum, beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum." dedi.Mevcut delil durumunu değerlendiren mahkeme heyeti, Çetinkaya'ya "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Çetinkaya, cezaevinde bulunduğu süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta eski komiser, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan 7 yıl 6 ay hapse çarptırıldı....

SİVAS (AA) - Sivas'ta eski komiser, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan 7 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.

Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanık eski komiser Önder Çetinkaya ve avukatı hazır bulundu.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Çetinkaya, "Ben cezaevinde olduğum için ailem sıkıntı çekiyor. Meslektaşlarımı ve vatandaşlarımızı şehit eden örgüt üyeleri ile aynı davada yargılanmam beni çok yaralıyor. Benim vatanıma milletime bir zararım olmadı. 18 aydır tutukluyum. Suçsuzum, beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Mevcut delil durumunu değerlendiren mahkeme heyeti, Çetinkaya'ya "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Çetinkaya, cezaevinde bulunduğu süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.