pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'Engelliler Günü' söyleşisi

Siyaset 07.12.2018 - 13:08, Güncelleme: 07.12.2018 - 13:08
 

Sivas'ta 'Engelliler Günü' söyleşisi

SİVAS Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve İl Müftülüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle "Her zaman aramızda olanlar" adlı söyleşi...

SİVAS Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve İl Müftülüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle "Her zaman aramızda olanlar" adlı söyleşi gerçekleştirildi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, protokol üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.Göreve geldikten sonra CENGEL isimli engelliler birimini kurduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Aşık Veysel'in "Kafidir" şiirini okudu. Rektör Yıldız, engelli öğrencilerin ve personelin sorunlarını gidermek amacıyla kurulan CENGEL'i anlatarak, "2-3 yıldır Sivas'ta çok güzel şeyler yapılıyor. Sadece üniversite olarak düşünmedik biz bunu. Bir şehrin engellilerine, gönlü engelsiz kardeşlerime burada hizmet veriliyor ve bu hizmet devam edecek. Baki kalacak. Engellilik hali bir gün değil. 3 Aralık her ne kadar engelliler günü de olsa bu hatırlamak için. Engellilik 2 Aralıkta da devam ediyor, 4 Aralıkta da devam ediyor. Yıl boyu da devam ediyor. Biz şuna inanıyoruz; bir baş ağrısı bile olsa, bunun bir sevap karşılığı olduğunu biliyoruz. Günahlarımıza bir kefaret olduğunu biliyoruz. Kardeşlerimize elbette yardımcı olacağız." dedi.Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı'nın koordinatörlüğünü üstlendiği programda, Devecioğlu, Şahin ve Geçkil aileleri ile söyleşi gerçekleştirildi, program sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve İl Müftülüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle "Her zaman aramızda olanlar" adlı söyleşi...

SİVAS Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve İl Müftülüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle "Her zaman aramızda olanlar" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, protokol üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Göreve geldikten sonra CENGEL isimli engelliler birimini kurduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Aşık Veysel'in "Kafidir" şiirini okudu. Rektör Yıldız, engelli öğrencilerin ve personelin sorunlarını gidermek amacıyla kurulan CENGEL'i anlatarak, "2-3 yıldır Sivas'ta çok güzel şeyler yapılıyor. Sadece üniversite olarak düşünmedik biz bunu. Bir şehrin engellilerine, gönlü engelsiz kardeşlerime burada hizmet veriliyor ve bu hizmet devam edecek. Baki kalacak. Engellilik hali bir gün değil. 3 Aralık her ne kadar engelliler günü de olsa bu hatırlamak için. Engellilik 2 Aralıkta da devam ediyor, 4 Aralıkta da devam ediyor. Yıl boyu da devam ediyor. Biz şuna inanıyoruz; bir baş ağrısı bile olsa, bunun bir sevap karşılığı olduğunu biliyoruz. Günahlarımıza bir kefaret olduğunu biliyoruz. Kardeşlerimize elbette yardımcı olacağız." dedi.

Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı'nın koordinatörlüğünü üstlendiği programda, Devecioğlu, Şahin ve Geçkil aileleri ile söyleşi gerçekleştirildi, program sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta 'Engelliler Günü' söyleşisi

Sivas'ta 'Engelliler Günü' söyleşisi

Sivas'ta 'Engelliler Günü' söyleşisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.