pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Engelli Ve Hamile Kamu Personeline Kar İzni

09.01.2017 - 21:30, Güncelleme: 09.01.2017 - 21:30
 

Sivas'ta Engelli Ve Hamile Kamu Personeline Kar İzni

Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele yarın idari izin verildiği bildirildi.

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele yarın idari izin verildiği bildirildi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte kış koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtilerek, "İlimizde etkisini sürdüren kış koşulları nedeniyle 10 Ocak 2017 Salı günü engelli ve hamile kamu personelleri 1 gün süreyle idari izinli sayılacaklardır." denildi.Öte yandan, Zara ilçesinde de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime yarın ara verildiği belirtildi.
Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele yarın idari izin verildiği bildirildi.

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele yarın idari izin verildiği bildirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte kış koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtilerek, "İlimizde etkisini sürdüren kış koşulları nedeniyle 10 Ocak 2017 Salı günü engelli ve hamile kamu personelleri 1 gün süreyle idari izinli sayılacaklardır." denildi.

Öte yandan, Zara ilçesinde de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.