pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Eneramo Şoku

16.02.2015 - 20:41, Güncelleme: 16.02.2015 - 20:41
 

Sivas'ta Eneramo Şoku

Trabzonspor ile oynanan kupa maçında oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanan oyuncu üç hafta sahalardan uzak kalacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor 'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo 'nun, sakatlığı nedeniyle en az üç hafta yeşil sahalardan uzak kalması bekleniyor.   Alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı ekibin geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Trabzonspor ile yaptığı maçın 81. dakikasında sakatlanan Eneramo'nun çekilen MR'ında sol arka adalesinde yırtık tespit edildi. Eneramo'nun tedavisi nedeniyle en az üç hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.   Bu arada defans oyuncusu İbrahim Toraman'ın da kasık yaralanması nedeniyle tedavisinin devam ettiği belirtildi. - Sivas   Goal.Com
Trabzonspor ile oynanan kupa maçında oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanan oyuncu üç hafta sahalardan uzak kalacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor 'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo 'nun, sakatlığı nedeniyle en az üç hafta yeşil sahalardan uzak kalması bekleniyor.

 

Alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı ekibin geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Trabzonspor ile yaptığı maçın 81. dakikasında sakatlanan Eneramo'nun çekilen MR'ında sol arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Eneramo'nun tedavisi nedeniyle en az üç hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

 

Bu arada defans oyuncusu İbrahim Toraman'ın da kasık yaralanması nedeniyle tedavisinin devam ettiği belirtildi. - Sivas

 

Goal.Com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.