pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Eğitime Kar Engeli

19.01.2018 - 06:13, Güncelleme: 19.01.2018 - 06:13
 

Sivas'ta Eğitime Kar Engeli

Yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezindeki okulların bugün tatil edilmesi kararlaştırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle karnelerin verileceği bugün il merkezinde okullar tatil edildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı Sivas merkezdeki okulların ve özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin bugün tatil edilmesine karar verildiği bildirildi.Açıklamada, kamuda çalışan engelliler ile hamilelerin de idari izinli sayılacağı belirtildi.Ayrıca, Sivas Valisi Davut Gül'ün talimatıyla karneleri öğrenci velilerinin alabileceği ifade edildi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezindeki okulların bugün tatil edilmesi kararlaştırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle karnelerin verileceği bugün il merkezinde okullar tatil edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı Sivas merkezdeki okulların ve özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin bugün tatil edilmesine karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, kamuda çalışan engelliler ile hamilelerin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Ayrıca, Sivas Valisi Davut Gül'ün talimatıyla karneleri öğrenci velilerinin alabileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.