pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Eğitime Kar Engeli

Kültür-Sanat 09.01.2017 - 23:05, Güncelleme: 09.01.2017 - 23:05
 

Sivas'ta Eğitime Kar Engeli

Sivas'ın bazı ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

SİVAS (AA) - Sivas'ın bazı ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle yarın eğitime ara verildi.Alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle Koyulhisar, Akıncılar, Gölova ve İmranlı ilçelerindeki okulların tamamında, Hafik, Gürün ve Ulaş ilçelerinde ise köy okulları ile taşıma kapsamındaki öğrenciler için eğitime 10 Ocak Salı ara verildi.Koyulhisar, Akıncılar, Gölova ve İmranlı ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ya da hamile personel de idari izinli sayılacak.
Sivas'ın bazı ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

SİVAS (AA) - Sivas'ın bazı ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

Alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle Koyulhisar, Akıncılar, Gölova ve İmranlı ilçelerindeki okulların tamamında, Hafik, Gürün ve Ulaş ilçelerinde ise köy okulları ile taşıma kapsamındaki öğrenciler için eğitime 10 Ocak Salı ara verildi.

Koyulhisar, Akıncılar, Gölova ve İmranlı ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ya da hamile personel de idari izinli sayılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.