pendik escort bayan
ak

Sivas'ta eğitime kar engeli

08.01.2017 - 23:25, Güncelleme: 08.01.2017 - 23:25
 

Sivas'ta eğitime kar engeli

Sivas merkez ve bazı ilçelerinde tüm, bazılarında ise taşımalı eğitim verilen okullarda yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada il merkezi ve merkeze bağlı köyler ayrıca bazı ilçelerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okulların bir gün tatil edilmesi kararı alındığı belirtildi.Açıklamada,  Sivas merkez, merkeze bağlı köyler, Gemerek, Şarkışla, Yıldızeli ilçelerindeki tüm okullarda, Gürün, Kangal ve Ulaş ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitim verilenlerde yarın eğitim öğretim yapılmayacağı ifade edildi. - Sivas
Sivas merkez ve bazı ilçelerinde tüm, bazılarında ise taşımalı eğitim verilen okullarda yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada il merkezi ve merkeze bağlı köyler ayrıca bazı ilçelerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okulların bir gün tatil edilmesi kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada,  Sivas merkez, merkeze bağlı köyler, Gemerek, Şarkışla, Yıldızeli ilçelerindeki tüm okullarda, Gürün, Kangal ve Ulaş ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitim verilenlerde yarın eğitim öğretim yapılmayacağı ifade edildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.