pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Dünya Felsefe Günü" Kutlandı

20.11.2017 - 16:48, Güncelleme: 20.11.2017 - 16:48
 

Sivas'ta "Dünya Felsefe Günü" Kutlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Dünya Felsefe Günü " dolayısıyla program düzenlendi. Selçuk Anadolu Lisesi tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Dünya Felsefe Günü " dolayısıyla program düzenlendi. Selçuk Anadolu Lisesi tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan felsefe öğretmeni Selma Acar, Dünya Felsefe Günü'nün amacının her şeyden önce düşünmek ve sorgulayabilmek olduğunu söyledi. İnsanların felsefe miraslarını paylaşmalarını sağlamak, zihinleri yeni fikirlere açmak ve toplumun karşılaştığı sorunlara ilişkin tartışmaya sevk etmenin hedeflendiğini dile getiren Acar, "Dünya Felsefe Günü'nü okullarda kutlamanın amacı, öğrencilerin hem kendilerinin hemde çevrelerindeki diğer insanların karşılaştıkları sorunların çözümünde felsefi görüşlerden yararlanmalarıdır. İnsanın öncelikle kendi yaşamını anlamlandırabilmesi için felsefeye inanmaları gereklidir." diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise insanın yaşamını, değerlerini, amaçlarını sorgulayarak varlığını bütün olarak ele alması gerektiğini ifade etti. Öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunulan programda, Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Rıza Bakış tarafından insan yaşamında felsefenin önemini anlatan sunum gerçekleştirdi.Programa, Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Dünya Felsefe Günü " dolayısıyla program düzenlendi. Selçuk Anadolu Lisesi tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Dünya Felsefe Günü " dolayısıyla program düzenlendi.

Selçuk Anadolu Lisesi tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan felsefe öğretmeni Selma Acar, Dünya Felsefe Günü'nün amacının her şeyden önce düşünmek ve sorgulayabilmek olduğunu söyledi.

İnsanların felsefe miraslarını paylaşmalarını sağlamak, zihinleri yeni fikirlere açmak ve toplumun karşılaştığı sorunlara ilişkin tartışmaya sevk etmenin hedeflendiğini dile getiren Acar, "Dünya Felsefe Günü'nü okullarda kutlamanın amacı, öğrencilerin hem kendilerinin hemde çevrelerindeki diğer insanların karşılaştıkları sorunların çözümünde felsefi görüşlerden yararlanmalarıdır. İnsanın öncelikle kendi yaşamını anlamlandırabilmesi için felsefeye inanmaları gereklidir." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise insanın yaşamını, değerlerini, amaçlarını sorgulayarak varlığını bütün olarak ele alması gerektiğini ifade etti.

Öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunulan programda, Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Rıza Bakış tarafından insan yaşamında felsefenin önemini anlatan sunum gerçekleştirdi.

Programa, Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Sivas'ta "Dünya Felsefe Günü" Kutlandı

Sivas'ta "Dünya Felsefe Günü" Kutlandı

Sivas'ta "Dünya Felsefe Günü" Kutlandı

Sivas'ta "Dünya Felsefe Günü" Kutlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.