pendik escort bayan
ak

Sivas'ta dondurucu soğuk

25.01.2016 - 16:20, Güncelleme: 25.01.2016 - 16:20
 

Sivas'ta dondurucu soğuk

SİVAS'ta, sıfırın altında 12 dereceye kadar düşen soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi.

SİVAS'ta, sıfırın altında 12 dereceye kadar düşen soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Kızılırmak'ın bir kısmı buz tutarken, buz tutan şelaleler güzel görüntüler ortaya çıkardı.Sivas'ta hafta başından bu yana etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Kent merkezinde bugün sabah saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 12 derece olarak ölçüldü. Sabah işe gitmek için kalkanlar araçlarını çalıştırmakta zorluk çekti. Çatılarda metrelik buz sarkıtları oluştu. Sivas'ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ eteklerinden doğup, Karadeniz'e dökülen Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın da kent merkezinde bulunan bölümlerinin büyük kısmı soğuk havadan etkilenerek buzla kaplandı. Sivaslılar'ın mesire alanı olarak kullandığı Paşabahçe'de ise yapay şelale ve akarsular buz tuttu. Ortaya kartpostallık manzaralar çıktı. Hava sıcaklığının hafta boyunca daha da düşeceği belirtildi. Meteoroloji verilerine göre yarın ve öbür gün kentte hava sıcaklığının sıfırın altında 20 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta, sıfırın altında 12 dereceye kadar düşen soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi.

SİVAS'ta, sıfırın altında 12 dereceye kadar düşen soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Kızılırmak'ın bir kısmı buz tutarken, buz tutan şelaleler güzel görüntüler ortaya çıkardı.

Sivas'ta hafta başından bu yana etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Kent merkezinde bugün sabah saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 12 derece olarak ölçüldü. Sabah işe gitmek için kalkanlar araçlarını çalıştırmakta zorluk çekti. Çatılarda metrelik buz sarkıtları oluştu. Sivas'ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ eteklerinden doğup, Karadeniz'e dökülen Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın da kent merkezinde bulunan bölümlerinin büyük kısmı soğuk havadan etkilenerek buzla kaplandı. Sivaslılar'ın mesire alanı olarak kullandığı Paşabahçe'de ise yapay şelale ve akarsular buz tuttu. Ortaya kartpostallık manzaralar çıktı. Hava sıcaklığının hafta boyunca daha da düşeceği belirtildi. Meteoroloji verilerine göre yarın ve öbür gün kentte hava sıcaklığının sıfırın altında 20 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta dondurucu soğuk

Sivas'ta dondurucu soğuk

Sivas'ta dondurucu soğuk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.