pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta "Dilimizde Türküler" Konseri

Siyaset 06.03.2017 - 15:13, Güncelleme: 06.03.2017 - 15:13
 

Sivas'ta "Dilimizde Türküler" Konseri

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından "Dilimizde Türküler" adlı Türk halk...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından "Dilimizde Türküler" adlı Türk halk müziği konseri verildi.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür Merkezi'nde şefliğini öğretim elemanı Kürşat Taydaş'ın yaptığı konserde öğrenciler, çeşitli yörelerden türküler seslendirdi.Konserde söylenen türkülere katılımcılar da eşlik etti.Program sonunda konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Taşkın, "Yönetim olarak üniversitemizin eğitim dışında farklı alanlarda da kendisini göstermesine desteğimiz tamdır. Bu güzel organizasyonu hazırlayan tüm ekibe teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.Taşkın, program sonrası şef Kürşat Taydaş'a teşekkür belgesi verdi. Konseri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Başara, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağrıman, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş dinledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından "Dilimizde Türküler" adlı Türk halk...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından "Dilimizde Türküler" adlı Türk halk müziği konseri verildi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür Merkezi'nde şefliğini öğretim elemanı Kürşat Taydaş'ın yaptığı konserde öğrenciler, çeşitli yörelerden türküler seslendirdi.

Konserde söylenen türkülere katılımcılar da eşlik etti.

Program sonunda konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Taşkın, "Yönetim olarak üniversitemizin eğitim dışında farklı alanlarda da kendisini göstermesine desteğimiz tamdır. Bu güzel organizasyonu hazırlayan tüm ekibe teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Taşkın, program sonrası şef Kürşat Taydaş'a teşekkür belgesi verdi.

Konseri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Başara, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağrıman, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.