pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Danışman Öğretmenelere Seminer Verildi

Kültür-Sanat 06.11.2016 - 13:18, Güncelleme: 06.11.2016 - 13:18
 

Sivas'ta Danışman Öğretmenelere Seminer Verildi

AÖYS İl Koordinatörü İbrahim KILIÇ tarafından Sivas Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan seminere il genelinde görev yapan danışman öğretmenler katıldı.

AÖYS İl Koordinatörü İbrahim KILIÇ tarafından Sivas Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan seminere il genelinde görev yapan danışman öğretmenler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Milli Danışman Öğretmemelere Seminer Verildi Eğitim Şube Müdürü Dursun YILDIRIM, öğretmenlik mesleğinin fedakarlık ve adanmışlık mesleği olduğundan bahsederek danışman öğretmenlere başarılı çalışmalar diledi.Daha sonra; “Danışman Öğretmenden Beklentiler” ve “Adaylık Süreci” başlıklı iki bölümden oluşan semineri Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci İl Koordinatörü İbrahim KILIÇ sundu. KILIÇ; “Bakanlığımız bu sürece çok önem vermektedir. Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ALTINSOY’un sürece sahip çıkması, her zaman adaylarımızın daha iyi yetişmesi için çaba sarfetmesi ve bizlere rehberlik yapması ilimizde sürecin çok iyi işlemesine katkı sağlamıştır. Bundan sonra da sürecin aynı kararlılıkla işleyeceğine olan inancım tamdır.” dedi.Aday öğretmenler günde sekiz saat okulda olacak, bağımsız olarak derse girecek, nöbet tutacaklar. Şehrin gelenek göreneklerini tanıyacak, tecrübeli kişilerle buluşacak, etkinliklere katılacaklar. Yapılacak hizmetici eğitimlerle daha donanımlı hale gelecekler. - Sivas  
AÖYS İl Koordinatörü İbrahim KILIÇ tarafından Sivas Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan seminere il genelinde görev yapan danışman öğretmenler katıldı.

AÖYS İl Koordinatörü İbrahim KILIÇ tarafından 
Sivas Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan seminere il genelinde görev yapan danışman öğretmenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Danışman Öğretmemelere Seminer Verildi Eğitim Şube Müdürü Dursun YILDIRIM, öğretmenlik mesleğinin fedakarlık ve adanmışlık mesleği olduğundan bahsederek danışman öğretmenlere başarılı çalışmalar diledi.
Daha sonra; “Danışman Öğretmenden Beklentiler” ve “Adaylık Süreci” başlıklı iki bölümden oluşan semineri Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci İl Koordinatörü İbrahim KILIÇ sundu. KILIÇ; “Bakanlığımız bu sürece çok önem vermektedir. Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ALTINSOY’un sürece sahip çıkması, her zaman adaylarımızın daha iyi yetişmesi için çaba sarfetmesi ve bizlere rehberlik yapması ilimizde sürecin çok iyi işlemesine katkı sağlamıştır. Bundan sonra da sürecin aynı kararlılıkla işleyeceğine olan inancım tamdır.” dedi.


Aday öğretmenler günde sekiz saat okulda olacak, bağımsız olarak derse girecek, nöbet tutacaklar. Şehrin gelenek göreneklerini tanıyacak, tecrübeli kişilerle buluşacak, etkinliklere katılacaklar. Yapılacak hizmetici eğitimlerle daha donanımlı hale gelecekler. - Sivas 

 2016-11-06-13.25.48.png2016-11-06-13.25.17.png

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.