pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Dalgıç Kıyafetli İşçiler Kanalizasyon Temizliği Yaptı

24.03.2018 - 17:33, Güncelleme: 24.03.2018 - 17:33
 

Sivas'ta Dalgıç Kıyafetli İşçiler Kanalizasyon Temizliği Yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta dalgıç kıyafeti giyen işçiler, tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattını temizledi.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta dalgıç kıyafeti giyen işçiler, tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattını temizledi.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SİBESKİ) ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) temizlik çalışmalarını sürdürüyor.Kentte etkili olan lodos yüzünden tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattı taşkına yol açtı. Kanal bacalarına iş makineleriyle müdahale edilemedi.Bunun üzerine hattaki taşlar ve kanalı kirleten pislikleri temizlemek için belediye personeli, dalgıç kıyafetleri giyerek çalışma yaptı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta dalgıç kıyafeti giyen işçiler, tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattını temizledi.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta dalgıç kıyafeti giyen işçiler, tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattını temizledi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SİBESKİ) ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Kentte etkili olan lodos yüzünden tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattı taşkına yol açtı. Kanal bacalarına iş makineleriyle müdahale edilemedi.

Bunun üzerine hattaki taşlar ve kanalı kirleten pislikleri temizlemek için belediye personeli, dalgıç kıyafetleri giyerek çalışma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.