pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'Çocuk Hakları Günü' kutlandı

Siyaset 20.11.2018 - 15:53, Güncelleme: 20.11.2018 - 15:53
 

Sivas'ta 'Çocuk Hakları Günü' kutlandı

SİVAS'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 20 Kasım Çocuk Hakları Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

SİVAS'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 20 Kasım Çocuk Hakları Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Sivas Merkez Akdeğirmen Mahallesinde bulunan Çocuk, Oyun ve Eğlence Merkezinde düzenlenen programa Vali Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve kentteki 10 okuldan yaklaşık 150 öğrenci katıldı.Programda konuşan Vali Ayhan, çocuk haklarının sorumluluğu ve bilincinde olunması gerektiğini belirterek, "Bu program bizim düşünce yapımızın özünü oluşturuyor. Katılım hakkı, korunma hakkı, eğitim hakkı, ayrım gözetmeme hakkı. Çocuklarımız ve bizler bu duygu düşüncelerde olduğumuz sürece inşallah ülkemizin geleceği çok daha müreffeh olacaktır. Eğer çocuklarımıza, gençlerimize sırtımızı dönersek geleceğe sırtımızı dönmüş olacağız. Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlayamazsak bu duygu ve düşünce de olmazsak bu hissiyatta olmazsak, bu ruh dünyasında olmazsak, geleceğin felaketleri içerisinde olacağı aşikârdır. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken sadece maddi yönden değil, manevi ve ahlaki değerleri önemseyen bir yöne de hassasiyet göstermeliyiz. Biz bunun sorumluluğunda ve bilincinde olarak çocuklarımızın ruh dünyalarına, gönüllerine dokunarak hizmet etmek zorundayız. Hem maddi hem de manevi yönden çift kanatlı bir uçuş olacak. "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde tüm dünya aynı arzu, aynı düşünce yapısında olduğu takdirde dünya farklı bir güzellik anlam kazanır" dedi.Konuşmaların ardından Vali Ayhan ve beraberindekiler, programa katılan çocuklarla birlikte el baskısı yaptı ve onlara oyuncak dağıttı. FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 20 Kasım Çocuk Hakları Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

SİVAS'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından 20 Kasım Çocuk Hakları Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Sivas Merkez Akdeğirmen Mahallesinde bulunan Çocuk, Oyun ve Eğlence Merkezinde düzenlenen programa Vali Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve kentteki 10 okuldan yaklaşık 150 öğrenci katıldı.

Programda konuşan Vali Ayhan, çocuk haklarının sorumluluğu ve bilincinde olunması gerektiğini belirterek, "Bu program bizim düşünce yapımızın özünü oluşturuyor. Katılım hakkı, korunma hakkı, eğitim hakkı, ayrım gözetmeme hakkı. Çocuklarımız ve bizler bu duygu düşüncelerde olduğumuz sürece inşallah ülkemizin geleceği çok daha müreffeh olacaktır. Eğer çocuklarımıza, gençlerimize sırtımızı dönersek geleceğe sırtımızı dönmüş olacağız. Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlayamazsak bu duygu ve düşünce de olmazsak bu hissiyatta olmazsak, bu ruh dünyasında olmazsak, geleceğin felaketleri içerisinde olacağı aşikârdır. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken sadece maddi yönden değil, manevi ve ahlaki değerleri önemseyen bir yöne de hassasiyet göstermeliyiz. Biz bunun sorumluluğunda ve bilincinde olarak çocuklarımızın ruh dünyalarına, gönüllerine dokunarak hizmet etmek zorundayız. Hem maddi hem de manevi yönden çift kanatlı bir uçuş olacak. "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde tüm dünya aynı arzu, aynı düşünce yapısında olduğu takdirde dünya farklı bir güzellik anlam kazanır" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ayhan ve beraberindekiler, programa katılan çocuklarla birlikte el baskısı yaptı ve onlara oyuncak dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta 'Çocuk Hakları Günü' kutlandı

Sivas'ta 'Çocuk Hakları Günü' kutlandı

Sivas'ta 'Çocuk Hakları Günü' kutlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.