pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta CHP ve Add'den Atatürk Anıtına Çelenk

29.10.2017 - 21:14, Güncelleme: 29.10.2017 - 21:14
 

Sivas'ta CHP ve Add'den Atatürk Anıtına Çelenk

SİVAS'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi.

SİVAS'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi.CHP ile ADD üyeleri öğleden sonra Cumhuriyet Bayramı kapsamında kent meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, ADD Sivas Şubesi Başkanı Niyazi Orhon, çok sayıda partili ve dernek üyesi katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşundan bulunularak İstiklal Marşı okundu. CHP İl Başkanı Karasu tören sonrasında yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk toplumuna en büyük vasiyetidir. Cumhuriyete ve onun değerlerine sahip çıkmak da en başta CHP ve Cumhuriyete inanan herkesin görevidir. Cumhuriyet 80 milyonun bir arada yaşama kültürüdür. Birbirinin hakkına, hukukuna saygı gösterdiği rejimdir. Laik sosyal hukuk devletinin teminatıdır. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Başta Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere tüm silah arkadaşlarını şükran ve saygı ile anıyoruz" dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Niyazi Orhon ise tüm Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. - SİVAS DHA
SİVAS'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi.

SİVAS'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi.

CHP ile ADD üyeleri öğleden sonra Cumhuriyet Bayramı kapsamında kent meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, ADD Sivas Şubesi Başkanı Niyazi Orhon, çok sayıda partili ve dernek üyesi katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşundan bulunularak İstiklal Marşı okundu. CHP İl Başkanı Karasu tören sonrasında yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk toplumuna en büyük vasiyetidir. Cumhuriyete ve onun değerlerine sahip çıkmak da en başta CHP ve Cumhuriyete inanan herkesin görevidir. Cumhuriyet 80 milyonun bir arada yaşama kültürüdür. Birbirinin hakkına, hukukuna saygı gösterdiği rejimdir. Laik sosyal hukuk devletinin teminatıdır. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Başta Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere tüm silah arkadaşlarını şükran ve saygı ile anıyoruz" dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Niyazi Orhon ise tüm Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. - SİVAS

 

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.