pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta çatı yangını korkuttu

20.04.2018 - 11:58, Güncelleme: 20.04.2018 - 11:58
 

Sivas’ta çatı yangını korkuttu

Sivas'ta bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Sivas'ta bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında Mevlana Mahallesi Yahya Yerlikaya Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, bazı otomobiller güvenlik amacıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. Yangını bir vatandaşın cep telefonundan canlı yayınlaması dikkat çekti. Binanın çatısında maddi hasar oluşan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Sivas'ta bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Sivas'ta bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında Mevlana Mahallesi Yahya Yerlikaya Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, bazı otomobiller güvenlik amacıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. Yangını bir vatandaşın cep telefonundan canlı yayınlaması dikkat çekti. Binanın çatısında maddi hasar oluşan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.