pendik escort bayan
ak

Sivas'ta bisiklet dağıtım töreni yapıldı

28.05.2016 - 21:11, Güncelleme: 28.05.2016 - 21:11
 

Sivas'ta bisiklet dağıtım töreni yapıldı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım törenine...

BAKAN YILMAZ BİSİKLET DAĞITTIMilli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım törenine katıldı. "Toplumda Fiziksel Aktivitenin Artırılması Projesi" kapsamında Buruciye Medresesi bahçesinde düzenlenen programa Bakan Yılmaz'ın yanı sıra Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve diğer il protokol üyeleri katıldı. Burada konuşan Bakan Yılmaz, sağlığın önemine değinerek, obezitenin diyabete ve başka hastalıklara yol açtığını söyledi. İnsanların sağlık için yürümesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Yürümekten güzel spor yok. Dolayısıyla gün içerisindeki 24 saatin 1 saatini mutlaka ama mutlaka yürüyüşe ayırmamız lazım" dedi. Şehir merkezine bisiklet yolları getirilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Bisiklete binenlerin mutlaka kaskı olacak, kurallara uyacak. Bugün bisiklet dağıtacağımız kardeşlerimize kazasız belasız uzun ömürler diliyorum. Sivaslı kardeşlerimiz inşallah hem yürüyecek hem de okuyacak. İşte biz o zaman yürürsek sağlıklı bir toplum elde ederiz. Sağlıklı bir toplum, güçlü bir toplum demektir. Sağlığını kaybeden toplumun güçlü olabilmesi mümkün değildir. Dolayısıyla her şeyin başı sağlık diyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Bakan Yılmaz ve diğer protokol üyeleri ortaokul ve lise öğrencilerine 407 bisiklet dağıtıldı. Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Öğretmenevi'nde aday öğretmenlerle bir araya geldi. Yılmaz, buradaki öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, "Siz kendinizi iyi yetiştirirseniz, Türkiye'nin önü açık" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım törenine...

BAKAN YILMAZ BİSİKLET DAĞITTI

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım törenine katıldı. "Toplumda Fiziksel Aktivitenin Artırılması Projesi" kapsamında Buruciye Medresesi bahçesinde düzenlenen programa Bakan Yılmaz'ın yanı sıra Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve diğer il protokol üyeleri katıldı.

Burada konuşan Bakan Yılmaz, sağlığın önemine değinerek, obezitenin diyabete ve başka hastalıklara yol açtığını söyledi. İnsanların sağlık için yürümesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Yürümekten güzel spor yok. Dolayısıyla gün içerisindeki 24 saatin 1 saatini mutlaka ama mutlaka yürüyüşe ayırmamız lazım" dedi.

Şehir merkezine bisiklet yolları getirilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Bisiklete binenlerin mutlaka kaskı olacak, kurallara uyacak. Bugün bisiklet dağıtacağımız kardeşlerimize kazasız belasız uzun ömürler diliyorum. Sivaslı kardeşlerimiz inşallah hem yürüyecek hem de okuyacak. İşte biz o zaman yürürsek sağlıklı bir toplum elde ederiz. Sağlıklı bir toplum, güçlü bir toplum demektir. Sağlığını kaybeden toplumun güçlü olabilmesi mümkün değildir. Dolayısıyla her şeyin başı sağlık diyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Bakan Yılmaz ve diğer protokol üyeleri ortaokul ve lise öğrencilerine 407 bisiklet dağıtıldı.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Öğretmenevi'nde aday öğretmenlerle bir araya geldi. Yılmaz, buradaki öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, "Siz kendinizi iyi yetiştirirseniz, Türkiye'nin önü açık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta bisiklet dağıtım töreni yapıld

Sivas'ta bisiklet dağıtım töreni yapıld

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.