pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Bilgi Ve Kültür Yarışması Ödül Töreni

09.05.2018 - 11:53, Güncelleme: 09.05.2018 - 11:53
 

Sivas'ta Bilgi Ve Kültür Yarışması Ödül Töreni

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen "6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Ticaret Sanayi Odası'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen "6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Ticaret Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen ödül töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Feramuz Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, yarışmayı 6 yıldır yaptıklarını belirterek, ödül törenine kadar sekiz aylık bir çalışmayı geride bıraktıklarını söyledi.Sivas'tan yaklaşık 9 bin kişinin müracaat ettiği yarışmanın tanıtımı için on binlerce kişiye ulaşıldığını dile getiren Yılmaz, yüzlerce okul ve kurum ziyaret edilerek tanıtımlar yapıldığını aktardı.Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Ödül törenine, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç, Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahreddin Yılmaz, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen "6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Ticaret Sanayi Odası'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen "6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ticaret Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen ödül töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Feramuz Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, yarışmayı 6 yıldır yaptıklarını belirterek, ödül törenine kadar sekiz aylık bir çalışmayı geride bıraktıklarını söyledi.

Sivas'tan yaklaşık 9 bin kişinin müracaat ettiği yarışmanın tanıtımı için on binlerce kişiye ulaşıldığını dile getiren Yılmaz, yüzlerce okul ve kurum ziyaret edilerek tanıtımlar yapıldığını aktardı.

Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül törenine, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç, Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahreddin Yılmaz, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Sivas'ta Bilgi Ve Kültür Yarışması Ödül Töreni

Sivas'ta Bilgi Ve Kültür Yarışması Ödül Töreni

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.