pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Bıçaklı Kavga Ve Darp: 3 Yaralı

27.09.2017 - 02:33, Güncelleme: 27.09.2017 - 02:33
 

Sivas'ta Bıçaklı Kavga Ve Darp: 3 Yaralı

Kentte iki grup arasında çıkan kavgada iki kişi bıçaklandı, bir kişi ise darbedildi- Kavgaya karışan taraflardan birine ait araç yakılarak kullanılamaz hale getirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki grup arasında çıkan kavgada iki kişi bıçakla, bir kişi ise darbedilerek yaralandı.Alınan bilgiye göre, Akdeğirmen Mahallesi Höllüklük Caddesi'nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada S.A. (21) kalçasından, S.Ö. (17) de sırtı ve kolundan bıçakla yaralandı, N.Y. (24) ise darbedildi. Yaralılardan S.A. ve S.Ö, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, N.Y. de Sivas Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.Kavga eden taraflardan birine ait 06 TUH 50 plakalı otomobil ise diğer gruptaki kişilerce yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Araçta çıkarılan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Polis, kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Kentte iki grup arasında çıkan kavgada iki kişi bıçaklandı, bir kişi ise darbedildi- Kavgaya karışan taraflardan birine ait araç yakılarak kullanılamaz hale getirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki grup arasında çıkan kavgada iki kişi bıçakla, bir kişi ise darbedilerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Akdeğirmen Mahallesi Höllüklük Caddesi'nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Kavgada S.A. (21) kalçasından, S.Ö. (17) de sırtı ve kolundan bıçakla yaralandı, N.Y. (24) ise darbedildi.

Yaralılardan S.A. ve S.Ö, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, N.Y. de Sivas Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kavga eden taraflardan birine ait 06 TUH 50 plakalı otomobil ise diğer gruptaki kişilerce yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Araçta çıkarılan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Polis, kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.