pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Bıçaklı Kavga

09.07.2018 - 21:38, Güncelleme: 09.07.2018 - 21:38
 

Sivas'ta Bıçaklı Kavga

İki ayrı kavgada 2 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki ayrı bıçaklı kavgada biri Afgan uyruklu 2 kişi yaralandı. Yunus Emre Mahallesi 5. Sokak'ta bir evde aralarında kız isteme meselesi yüzünden husumet bulunan Afgan uyruklu R.J.N. (44) ile M.M. ve N.M. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.M. üzerinde bulunan bıçakla R.J.N'yi yaraladı. 112 Acil Servis ekiplerince Numune Hastanesi'ne kaldırılan R.J.N, buradaki müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.Olay yerinden kaçan 2 şüpheli Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Dört Eylül Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan O.M. (54) ile E.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A, O.M'yi bıçakla yaraladı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan O.M'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şüpheli E.A. ise gözaltına alındı.
İki ayrı kavgada 2 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki ayrı bıçaklı kavgada biri Afgan uyruklu 2 kişi yaralandı.

Yunus Emre Mahallesi 5. Sokak'ta bir evde aralarında kız isteme meselesi yüzünden husumet bulunan Afgan uyruklu R.J.N. (44) ile M.M. ve N.M. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.M. üzerinde bulunan bıçakla R.J.N'yi yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince Numune Hastanesi'ne kaldırılan R.J.N, buradaki müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinden kaçan 2 şüpheli Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Dört Eylül Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan O.M. (54) ile E.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A, O.M'yi bıçakla yaraladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan O.M'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şüpheli E.A. ise gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.