pendik escort bayan
ak

Sivas'ta bıçaklı kavga: 1 ölü 1 yaralı

10.01.2018 - 08:56, Güncelleme: 10.01.2018 - 08:56
 

Sivas'ta bıçaklı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Sivas'ta meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı.

SİVAS - Sivas'ta meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Sivas'ta gece yarısından sonra Abdülvahabigazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre bir grup genç arasında çıkan kavgada bıçak çekildi. Bıçaklı kavgada Doğukan Çetintaş ve Kerem Yanardağ ağır yaralandı.Kavgaya karışan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen birisi bayan iki kişi ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kerem Yanardağ hayatını kaybetti. Çetintaş'ın ise hayati tehlikesi sürüyor. Olay sonrası polis kaçan kişilerin kimliklerinin tespiti ve bulunmaları için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Olay sonrası biri kadın 1 erkek 2 şahsın olay yerinden kaçma anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 
Sivas'ta meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı.

SİVAS - Sivas'ta meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı. 


Edinilen bilgiye göre olay Sivas'ta gece yarısından sonra Abdülvahabigazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre bir grup genç arasında çıkan kavgada bıçak çekildi. Bıçaklı kavgada Doğukan Çetintaş ve Kerem Yanardağ ağır yaralandı.

Kavgaya karışan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen birisi bayan iki kişi ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kerem Yanardağ hayatını kaybetti. Çetintaş'ın ise hayati tehlikesi sürüyor. Olay sonrası polis kaçan kişilerin kimliklerinin tespiti ve bulunmaları için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Olay sonrası biri kadın 1 erkek 2 şahsın olay yerinden kaçma anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

alkol-alan-arkadaslar-arasinda-bicakli-kavga-1-olu-1-yarali-001.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.