pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Belediye Hizmetleri

26.09.2017 - 16:48, Güncelleme: 26.09.2017 - 16:48
 

Sivas'ta Belediye Hizmetleri

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kente kazandırılan projeleri sunum eşliğinde anlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kente kazandırılan projeleri sunum eşliğinde anlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ile Belediye Meclis Salonu'nda bir araya geldi.AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, burada yaptığı konuşmada, düzenli olarak yaptıkları toplantıları bu sefer Başkan Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini ve belediye projeleri hakkında detaylı bilgi sahibi olacaklarını ifade etti.Daha sonra Başkan Aydın ilk dönemden itibaren yapılan önemli hizmetleri görseller eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Düzenli çöp depolama alanı ve yeşil alan çalışmaları hakkında bilgiler veren Aydın, "Yağışlarda gölete dönen cadde ve sokak manzaraları artık tarih oldu. Sivas'ın altyapısını ciddi şekilde güçlendirdik. Su sorununu ortadan kaldırılarak içme suyunun kalitesi artırdık. Bu anlamda hipoklorit sistemini hayata geçirdik." ifadelerini kullandı. Aydın, Osman Seçilmiş, Kurt Deresi, Karşıyaka gibi mesire alanlarıyla şehrin dört bir yanına mesire alanı kazandırdıklarını belirtti.Sıcak Çermik'te yapılan aqua park projesiyle belki de İç Anadolu'daki en kapsamlı merkezin Sivas'a kazandırılacağını aktaran Aydın, "İçerisindeki kadın-erkek ayrı olmak üzere yüzme havuzları, hamamları, saunaları, aqua parkları, fitness salonları, kafeteryası ve sosyal tesisleriyle mükemmel bir merkezi şehrimize kazandıracağız." açıklamasında bulundu.Son olarak değişen hızlı tren güzergahına değinen Aydın, şunları kaydetti:"Güya bu güzergahtaki araziler benimmiş, güya bu hızlı tren benim arazilerime değer katacakmış. Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Eğer benim burada 1 metre yerim varsa vekaletimi hepinize veriyorum. Benim adıma bağışlayabilirsiniz. Hiçbir zaman bireysel menfaati, kamunun menfaatinin önüne koymadım. Aksine ailemi ihmal ettim, çocuklarımı ihmal ettim, işimi, ticaretimi ihmal ettim ama belediyeyi ihmal etmedim."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kente kazandırılan projeleri sunum eşliğinde anlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kente kazandırılan projeleri sunum eşliğinde anlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ile Belediye Meclis Salonu'nda bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, burada yaptığı konuşmada, düzenli olarak yaptıkları toplantıları bu sefer Başkan Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini ve belediye projeleri hakkında detaylı bilgi sahibi olacaklarını ifade etti.

Daha sonra Başkan Aydın ilk dönemden itibaren yapılan önemli hizmetleri görseller eşliğinde katılımcılarla paylaştı.

Düzenli çöp depolama alanı ve yeşil alan çalışmaları hakkında bilgiler veren Aydın, "Yağışlarda gölete dönen cadde ve sokak manzaraları artık tarih oldu. Sivas'ın altyapısını ciddi şekilde güçlendirdik. Su sorununu ortadan kaldırılarak içme suyunun kalitesi artırdık. Bu anlamda hipoklorit sistemini hayata geçirdik." ifadelerini kullandı.

Aydın, Osman Seçilmiş, Kurt Deresi, Karşıyaka gibi mesire alanlarıyla şehrin dört bir yanına mesire alanı kazandırdıklarını belirtti.

Sıcak Çermik'te yapılan aqua park projesiyle belki de İç Anadolu'daki en kapsamlı merkezin Sivas'a kazandırılacağını aktaran Aydın, "İçerisindeki kadın-erkek ayrı olmak üzere yüzme havuzları, hamamları, saunaları, aqua parkları, fitness salonları, kafeteryası ve sosyal tesisleriyle mükemmel bir merkezi şehrimize kazandıracağız." açıklamasında bulundu.

Son olarak değişen hızlı tren güzergahına değinen Aydın, şunları kaydetti:

"Güya bu güzergahtaki araziler benimmiş, güya bu hızlı tren benim arazilerime değer katacakmış. Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Eğer benim burada 1 metre yerim varsa vekaletimi hepinize veriyorum. Benim adıma bağışlayabilirsiniz. Hiçbir zaman bireysel menfaati, kamunun menfaatinin önüne koymadım. Aksine ailemi ihmal ettim, çocuklarımı ihmal ettim, işimi, ticaretimi ihmal ettim ama belediyeyi ihmal etmedim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.