pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Bayramlaşma Programı

17.06.2018 - 18:38, Güncelleme: 17.06.2018 - 18:38
 

Sivas'ta Bayramlaşma Programı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Sivas Valiliği tarafından kentteki İnönü Konağı'nda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Sivas Valiliği tarafından kentteki İnönü Konağı'nda gerçekleştirilen programda Sivas Valisi Davut Gül, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.Vali Gül, burada yaptığı konuşmada, Sivas halkının bayramını tebrik ederek, "Sivas'ta, Türkiye'de bayram huzur içerisinde geçiyor. Allah ağzımızın tadını bozmasın. İnşallah ailelerimizle birlikte Allah nice bayramlara kavuştursun. Rabbim bir sonraki ramazanı göstersin. Sizlere ve ailelerinize sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum." diye konuştu.Bayramlaşma programına, AK Parti Sivas milletvekilleri Habib Soluk ve Hilmi Bilgin ile Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, il protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Sivas Valiliği tarafından kentteki İnönü Konağı'nda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Sivas Valiliği tarafından kentteki İnönü Konağı'nda gerçekleştirilen programda Sivas Valisi Davut Gül, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Gül, burada yaptığı konuşmada, Sivas halkının bayramını tebrik ederek, "Sivas'ta, Türkiye'de bayram huzur içerisinde geçiyor. Allah ağzımızın tadını bozmasın. İnşallah ailelerimizle birlikte Allah nice bayramlara kavuştursun. Rabbim bir sonraki ramazanı göstersin. Sizlere ve ailelerinize sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum." diye konuştu.

Bayramlaşma programına, AK Parti Sivas milletvekilleri Habib Soluk ve Hilmi Bilgin ile Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, il protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.