pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Balık Tutmak İçin Irmağa Giren Öğretmen Boğuldu

23.09.2018 - 22:18, Güncelleme: 23.09.2018 - 22:18
 

Sivas'ta Balık Tutmak İçin Irmağa Giren Öğretmen Boğuldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde balık tutmak için ırmağa giren öğretmen boğuldu. Alınan bilgiye göre, Sivas merkez Kılavuz İMKB İlkokulu'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde balık tutmak için ırmağa giren öğretmen boğuldu. Alınan bilgiye göre, Sivas merkez Kılavuz İMKB İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Sadettin Şahin (47), piknik yapmak ve balık tutmak için bazı yakınlarıyla birlikte Gökkaya köyü yakınlarından geçen Yıldız Irmağı'na gitti. Balık tutmak için ırmağa giren Şahin, bir anda suda batıp çıkmaya başladı. Yakınları tarafından sudan çıkartılan Şahin, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Şahin'in cenazesi, aynı hastanenin morguna kaldırılırken jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde balık tutmak için ırmağa giren öğretmen boğuldu. Alınan bilgiye göre, Sivas merkez Kılavuz İMKB İlkokulu'nda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde balık tutmak için ırmağa giren öğretmen boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Sivas merkez Kılavuz İMKB İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Sadettin Şahin (47), piknik yapmak ve balık tutmak için bazı yakınlarıyla birlikte Gökkaya köyü yakınlarından geçen Yıldız Irmağı'na gitti.

Balık tutmak için ırmağa giren Şahin, bir anda suda batıp çıkmaya başladı. Yakınları tarafından sudan çıkartılan Şahin, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Şahin'in cenazesi, aynı hastanenin morguna kaldırılırken jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.