pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Babam İle Sahnedeyim" Ses Yarışması Düzenlenecek

20.05.2019 - 15:08, Güncelleme: 20.05.2019 - 15:08
 

Sivas'ta "Babam İle Sahnedeyim" Ses Yarışması Düzenlenecek

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Babam ile Sahnedeyim" adlı ses yarışması düzenlenecek. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Babam ile Sahnedeyim" adlı ses yarışması düzenlenecek. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Sivas Valiliği himayesinde hazırlanan "Annem ile Sahnedeyim" programının beğeni toplamasının ardından haziran ayında Babalar Gününe özel olarak "Babam ile Sahnedeyim" ses yarışması gerçekleştirilecek. Babalar ile çocuklarının sahnede birlikte şarkı söyleyeceği, maharetlerini sergileyeceği yarışmaya 8-14 yaş aralığındaki çocuklar katılacak. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki yarışma 16 Haziran Pazar günü düzenlenecek. Babalar Günü'ne özel olarak hazırlanan programda babalar çocukları ile irlikte sahneye çıkarak, canlı orkestra eşliğinde ses ve sahne yeteneklerini gösterme şansı elde edecek.
SİVAS (AA) - Sivas'ta "Babam ile Sahnedeyim" adlı ses yarışması düzenlenecek. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Babam ile Sahnedeyim" adlı ses yarışması düzenlenecek.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Sivas Valiliği himayesinde hazırlanan "Annem ile Sahnedeyim" programının beğeni toplamasının ardından haziran ayında Babalar Gününe özel olarak "Babam ile Sahnedeyim" ses yarışması gerçekleştirilecek.

Babalar ile çocuklarının sahnede birlikte şarkı söyleyeceği, maharetlerini sergileyeceği yarışmaya 8-14 yaş aralığındaki çocuklar katılacak. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki yarışma 16 Haziran Pazar günü düzenlenecek.

Babalar Günü'ne özel olarak hazırlanan programda babalar çocukları ile irlikte sahneye çıkarak, canlı orkestra eşliğinde ses ve sahne yeteneklerini gösterme şansı elde edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.