pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Atatürk'ü Anma Konseri" Düzenlendi

09.11.2016 - 09:43, Güncelleme: 09.11.2016 - 09:43
 

Sivas'ta "Atatürk'ü Anma Konseri" Düzenlendi

SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri...

SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında "Atatürk'ü Anma Konseri" düzenledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro, Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirdi.Konseri, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet Kip, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, çok sayıda asker ve vatandaş dinledi.
SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri...

SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında "Atatürk'ü Anma Konseri" düzenledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro, Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirdi.

Konseri, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet Kip, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, çok sayıda asker ve vatandaş dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.