pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Altgeçit Çalışmaları

13.10.2017 - 18:08, Güncelleme: 13.10.2017 - 18:08
 

Sivas'ta Altgeçit Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için başlattığı altgeçit çalışmaları sürüyor.Belediyeden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için başlattığı altgeçit çalışmaları sürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın, Gazi Lisesi ve Yukarı Tekke kavşağında yapımı devam eden battı-çıktı çalışmasını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.Yukarı Tekke kavşağındaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını aktaran Aydın şunları söyledi:"Takviyeler, betonlama işleri bugün itibariyle tamamlanacak. Yukarı Tekke Kavşağı’nda TOKİ konutlarının bağlantı yollarını yapıyoruz. Şehir merkezi ve Organize Sanayi Bölgesinde yol bağlantısı alttan gerçekleştirilecek bu ay sonuna kadar küçük rötuşlar dışında trafiğe açılacak konuma getireceğiz, güzel bir uygulama, trafiği rahatlatırken bölgeye de görsel bir güzellik kazandırılacak. Yan yolların yapımız başladı, kısa zamanda buradaki çalışmalar sonlandırılacak."
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için başlattığı altgeçit çalışmaları sürüyor.Belediyeden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için başlattığı altgeçit çalışmaları sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın, Gazi Lisesi ve Yukarı Tekke kavşağında yapımı devam eden battı-çıktı çalışmasını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yukarı Tekke kavşağındaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını aktaran Aydın şunları söyledi:

"Takviyeler, betonlama işleri bugün itibariyle tamamlanacak. Yukarı Tekke Kavşağı’nda TOKİ konutlarının bağlantı yollarını yapıyoruz. Şehir merkezi ve Organize Sanayi Bölgesinde yol bağlantısı alttan gerçekleştirilecek bu ay sonuna kadar küçük rötuşlar dışında trafiğe açılacak konuma getireceğiz, güzel bir uygulama, trafiği rahatlatırken bölgeye de görsel bir güzellik kazandırılacak. Yan yolların yapımız başladı, kısa zamanda buradaki çalışmalar sonlandırılacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.