pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 9. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

28.04.2019 - 12:28, Güncelleme: 28.04.2019 - 12:28
 

Sivas'ta 9. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

SİVAS (AA) - Yeşilay Sivas Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği bisiklet turunun 9'uncusu gerçekleştirildi.Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde...

SİVAS (AA) - Yeşilay Sivas Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği bisiklet turunun 9'uncusu gerçekleştirildi.Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanan gençler, öğrenciler ve sporseverler, Cumhuriyet Meydanı ve Paşabahçe mesire alanı arasındaki parkurda pedal çevirdi.Müze bahçesinde bir açıklama yapan Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, "Geleneksel hale getirdiğimiz bisiklet turunun 9'uncusunu bugün ilimizde ve ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştireceğiz. Bu bir yarışma değil, amacımız gençlerimize ve çocuklarımıza bağımlılıkların panzehiri olan sporun sevdirilmesi, spor yapmalarının teşvik edilmesidir." dedi.Bisiklet turuna katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da "Müdürlüğümüzün bisiklet sporcuları ile bu etkinliğe destek veriyoruz. Teknolojik bağımlı haline gelen gençlerimize spor tavsiye ediyoruz, bunu her platformda da destekliyoruz." diye konuştu.Bisiklet turuna katılan gençlere Paşabahçe mesire alanında çorba ikramı edildi.
SİVAS (AA) - Yeşilay Sivas Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği bisiklet turunun 9'uncusu gerçekleştirildi.Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde...

SİVAS (AA) - Yeşilay Sivas Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği bisiklet turunun 9'uncusu gerçekleştirildi.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanan gençler, öğrenciler ve sporseverler, Cumhuriyet Meydanı ve Paşabahçe mesire alanı arasındaki parkurda pedal çevirdi.

Müze bahçesinde bir açıklama yapan Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, "Geleneksel hale getirdiğimiz bisiklet turunun 9'uncusunu bugün ilimizde ve ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştireceğiz. Bu bir yarışma değil, amacımız gençlerimize ve çocuklarımıza bağımlılıkların panzehiri olan sporun sevdirilmesi, spor yapmalarının teşvik edilmesidir." dedi.

Bisiklet turuna katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da "Müdürlüğümüzün bisiklet sporcuları ile bu etkinliğe destek veriyoruz. Teknolojik bağımlı haline gelen gençlerimize spor tavsiye ediyoruz, bunu her platformda da destekliyoruz." diye konuştu.

Bisiklet turuna katılan gençlere Paşabahçe mesire alanında çorba ikramı edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.