pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 783 köy yolu ulaşıma kapandı

05.01.2016 - 11:46, Güncelleme: 05.01.2016 - 11:46
 

Sivas'ta 783 köy yolu ulaşıma kapandı

SİVAS'ta dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 783 köy yolu ulaşıma kapandı.

SİVAS'ta dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 783 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas'ta dün sabaha karşı başlayan kar yağışı bugün sabaha kadar aralıklı olarak etkisini sürdürdü. Kent merkezini beyaz örtü ile kaplayanr kar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kent sakinleri kar yığınları nedeniyle kaldırımda yürümekte güçlük çekerken, trafik akışı da yavaşladı. Sivas Belediyesi ekipleri ise, kent meydanında kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 derece olarak ölçüldüğü kentte gün boyu ve yarın da kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelere bağlı 783 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Kar ve tipi nedeni ile şehirlerarası yollarda da ulaşımda aksaklıklar görüldü. Kar ve buzlanma nedeni ile hasarlı trafik kazaları yaşanırken, karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 783 köy yolu ulaşıma kapandı.

SİVAS'ta dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 783 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas'ta dün sabaha karşı başlayan kar yağışı bugün sabaha kadar aralıklı olarak etkisini sürdürdü. Kent merkezini beyaz örtü ile kaplayanr kar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kent sakinleri kar yığınları nedeniyle kaldırımda yürümekte güçlük çekerken, trafik akışı da yavaşladı. Sivas Belediyesi ekipleri ise, kent meydanında kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 derece olarak ölçüldüğü kentte gün boyu ve yarın da kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

Kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelere bağlı 783 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Kar ve tipi nedeni ile şehirlerarası yollarda da ulaşımda aksaklıklar görüldü. Kar ve buzlanma nedeni ile hasarlı trafik kazaları yaşanırken, karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.