pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 58 Bin Kitap Dağıtıldı

30.01.2018 - 14:18, Güncelleme: 30.01.2018 - 14:18
 

Sivas'ta 58 Bin Kitap Dağıtıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Annem Varsa Bende Varım" kitap okuma projesi kapsamında 58 bin adet kitap dağıtımı yapıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Annem Varsa Bende Varım" kitap okuma projesi kapsamında 58 bin adet kitap dağıtımı yapıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül, valilik öncülüğünde başlatılan Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında "Annem Varsa Bende Varım" kitap okuma seferberliği çerçevesinde ev ziyaretinde bulundu.Kentteki Akkaya ailesinin evine konuk olan Vali Gül ve eşi Gülden Gül, aile fertleriyle bir süre sohbet ettikten sonra başlatılan projenin öneminden bahsederek bilgiler verdi.İl genelinde 58 bin adet kitap dağıtımı yapılarak başlatılan bu uygulamayla öğrencilere ve ailelerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, aile içerisinde iletişim sağlamayı hedeflediklerini aktaran Gül, "Çocuklarımız kitaplarını okuyacak ardından ailesiyle değerlendirmesini yapacak dolayısıyla günün belli bir saatinde televizyon ve sosyal medyadan kopan anne-baba ve çocuklar birbirleriyle kitap üzerine konuşup sohbet edecekler. Bu vesileyle aile bireylerimiz daha fazla kitap okuma alışkanlığı kazanacak." ifadelerini kullandı.Proje kapsamında Vali Gül'ü evlerinde konuk eden Halil Rıfat Paşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Melih Berk Akkaya ise hikaye kitabından bir bölüm okuyarak kitapta yer alan karakterinin başından geçen olayları anlattı.Yarıyıl tatili süresince çocuklara bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulunarak eğitim hayatlarında başarılar dileyen Gül çifti, kitap okuma etkinliğine gösterdikleri ilgi dolayısıyla aileye teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Annem Varsa Bende Varım" kitap okuma projesi kapsamında 58 bin adet kitap dağıtımı yapıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Annem Varsa Bende Varım" kitap okuma projesi kapsamında 58 bin adet kitap dağıtımı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül, valilik öncülüğünde başlatılan Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında "Annem Varsa Bende Varım" kitap okuma seferberliği çerçevesinde ev ziyaretinde bulundu.

Kentteki Akkaya ailesinin evine konuk olan Vali Gül ve eşi Gülden Gül, aile fertleriyle bir süre sohbet ettikten sonra başlatılan projenin öneminden bahsederek bilgiler verdi.

İl genelinde 58 bin adet kitap dağıtımı yapılarak başlatılan bu uygulamayla öğrencilere ve ailelerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, aile içerisinde iletişim sağlamayı hedeflediklerini aktaran Gül, "Çocuklarımız kitaplarını okuyacak ardından ailesiyle değerlendirmesini yapacak dolayısıyla günün belli bir saatinde televizyon ve sosyal medyadan kopan anne-baba ve çocuklar birbirleriyle kitap üzerine konuşup sohbet edecekler. Bu vesileyle aile bireylerimiz daha fazla kitap okuma alışkanlığı kazanacak." ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında Vali Gül'ü evlerinde konuk eden Halil Rıfat Paşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Melih Berk Akkaya ise hikaye kitabından bir bölüm okuyarak kitapta yer alan karakterinin başından geçen olayları anlattı.

Yarıyıl tatili süresince çocuklara bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulunarak eğitim hayatlarında başarılar dileyen Gül çifti, kitap okuma etkinliğine gösterdikleri ilgi dolayısıyla aileye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.