pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 4. Bilim fuarı açıldı

Sağlık 11.05.2016 - 15:09, Güncelleme: 11.05.2016 - 15:09
 

Sivas'ta 4. Bilim fuarı açıldı

Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan eğitimde iş birliği protokolü kapsamında Fen Lisesi’nde 4. Bilim Fuarı düzenleniyor. İki gün sürecek olan fuar Fen Lisesi Spor Salonu’nda görkemli bir törenle başladı.

4. BİLİM FUARI AÇILDI...Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan eğitimde iş birliği protokolü kapsamında Fen Lisesi’nde 4. Bilim Fuarı düzenleniyor.İki gün sürecek olan fuar Fen Lisesi Spor Salonu’nda görkemli bir törenle başladı. Bilim Fuarı’nın açılış törenine Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Belediye Başkanı Sami Aydın ve okul yönetimi ile öğrenciler katıldı.Törende konuşan Fen Lisesi Müdürü Birol Elmacıoğlu, “Okulumuzda TÜBİTAK ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 4. Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz tarafından her yıl çok sayıda proje, bölge ve ülke seçmelerinde dereceye giriyor. Öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmaları da Bilim Fuarımızda sergiliyoruz.” dedi.Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da, “Fen Lisesi göz bebeğimiz durumunda, çok önemli çalışmalar gerçekleştiren ve büyük başarılar sağlayan bir okulumuz. Bu eğitimi veren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bunla birlikte okullarımızdan alacağınız diplomalar öğrenciler için önemli birer etikettir. Ancak bu, iyi insan olmaya yeterli olmayabilir. Bu sebeple irfan eğitimi de verilmeli.” dedi.Son olarak söz alan Belediye Başkanı Sami Aydın, öğrencilerin donanımlı bireyler olması gerektiğine vurgu yaparak, “İleride doktor, mühendis, mimar olacaksınız ancak sıradan olmayın. Sizler farkınızı fark ettirin ki işinizde parmakla gösterilen bireyler olabilesiniz.” ifadesini kullandı.Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan bilimsel çalışmaları tek tek inceledi. - Sivas
Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan eğitimde iş birliği protokolü kapsamında Fen Lisesi’nde 4. Bilim Fuarı düzenleniyor. İki gün sürecek olan fuar Fen Lisesi Spor Salonu’nda görkemli bir törenle başladı.

4. BİLİM FUARI AÇILDI...Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan eğitimde iş birliği protokolü kapsamında Fen Lisesi’nde 4. Bilim Fuarı düzenleniyor.

İki gün sürecek olan fuar Fen Lisesi Spor Salonu’nda görkemli bir törenle başladı. Bilim Fuarı’nın açılış törenine Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Belediye Başkanı Sami Aydın ve okul yönetimi ile öğrenciler katıldı.Törende konuşan Fen Lisesi Müdürü Birol Elmacıoğlu, “Okulumuzda TÜBİTAK ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 4. Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz tarafından her yıl çok sayıda proje, bölge ve ülke seçmelerinde dereceye giriyor. Öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmaları da Bilim Fuarımızda sergiliyoruz.” dedi.

Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da, “Fen Lisesi göz bebeğimiz durumunda, çok önemli çalışmalar gerçekleştiren ve büyük başarılar sağlayan bir okulumuz. Bu eğitimi veren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bunla birlikte okullarımızdan alacağınız diplomalar öğrenciler için önemli birer etikettir. Ancak bu, iyi insan olmaya yeterli olmayabilir. Bu sebeple irfan eğitimi de verilmeli.” dedi.Son olarak söz alan Belediye Başkanı Sami Aydın, öğrencilerin donanımlı bireyler olması gerektiğine vurgu yaparak, “İleride doktor, mühendis, mimar olacaksınız ancak sıradan olmayın. Sizler farkınızı fark ettirin ki işinizde parmakla gösterilen bireyler olabilesiniz.” ifadesini kullandı.Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan bilimsel çalışmaları tek tek inceledi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.