pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 300 Fidan Toprakla Buluşturuldu

21.11.2017 - 11:03, Güncelleme: 21.11.2017 - 11:03
 

Sivas'ta 300 Fidan Toprakla Buluşturuldu

SİVAS (AA) - Sivas’ta “Bir Fidan Bin Hayat” Kampanyası kapsamında 300 fidan toprakla buluşturuldu. Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği...

SİVAS (AA) - Sivas’ta “Bir Fidan Bin Hayat” Kampanyası kapsamında 300 fidan toprakla buluşturuldu. Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD), Sivas Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED), Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (SİZDER), SEHER Hanımlar Derneği ve PITIRCA Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği fidan dikim faaliyeti ile 300 fidan dikildi. Tavra Deresi’nde gerçekleştirilen fidan dikme programında konuşan ÇEKÜD İl Temsilcisi Teyfik Yılmaz, fidan dikim yönteminin çok önemli olduğunu, çok fidan dikmekten ziyade doğru fidan dikiminin hedeflenmesi gerektiğini belirtti. Fidan dikiminin nasıl olması gerektiğini uygulamalı olarak anlatan Yılmaz, katılımcılara fidan dikimiyle ilgili broşürler dağıttı.
SİVAS (AA) - Sivas’ta “Bir Fidan Bin Hayat” Kampanyası kapsamında 300 fidan toprakla buluşturuldu. Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği...

SİVAS (AA) - Sivas’ta “Bir Fidan Bin Hayat” Kampanyası kapsamında 300 fidan toprakla buluşturuldu.

Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD), Sivas Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED), Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (SİZDER), SEHER Hanımlar Derneği ve PITIRCA Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği fidan dikim faaliyeti ile 300 fidan dikildi.

Tavra Deresi’nde gerçekleştirilen fidan dikme programında konuşan ÇEKÜD İl Temsilcisi Teyfik Yılmaz, fidan dikim yönteminin çok önemli olduğunu, çok fidan dikmekten ziyade doğru fidan dikiminin hedeflenmesi gerektiğini belirtti. Fidan dikiminin nasıl olması gerektiğini uygulamalı olarak anlatan Yılmaz, katılımcılara fidan dikimiyle ilgili broşürler dağıttı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.