pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30.08.2017 - 14:34, Güncelleme: 30.08.2017 - 14:34
 

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Sivas'ta  30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi. Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Davut Gül, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenkleri konuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilikte tebrik kabul törenine geçildi.İnönü Bulvarı'nda devam eden törende Vali Gül, Tugay Komutanı Erbakan ve Belediye Başkanı Aydın, askeri aracın üzerinden vatandaşları selamladı.Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaların ardından halk oyunları ekibi ve Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk ekibi gösteri sundu.Askeri birlikler, gaziler ve öğrencilerin geçişiyle sona eren töreni vatandaşlar ilgiyle izledi.Vali Gül ve beraberindekiler, törenin ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi ile Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. - SİVAS
Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Sivas'ta  30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.

 

Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Davut Gül, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenkleri konuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilikte tebrik kabul törenine geçildi.

İnönü Bulvarı'nda devam eden törende Vali Gül, Tugay Komutanı Erbakan ve Belediye Başkanı Aydın, askeri aracın üzerinden vatandaşları selamladı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaların ardından halk oyunları ekibi ve Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk ekibi gösteri sundu.

Askeri birlikler, gaziler ve öğrencilerin geçişiyle sona eren töreni vatandaşlar ilgiyle izledi.

Vali Gül ve beraberindekiler, törenin ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi ile Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. - SİVAS

img_4664.jpgimg_4767.jpgimg_4779.jpgimg_4796.jpg

img_4828.jpgimg_4830.jpgimg_4840.jpgimg_4868.jpg

img_4921.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.