pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 28 Kilo 885 Gram Eroin Ele Geçirildi

21.06.2019 - 16:43, Güncelleme: 21.06.2019 - 16:43
 

Sivas'ta 28 Kilo 885 Gram Eroin Ele Geçirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir otomobilde yapılan aramada 28 kilo 885 gram eroin ele geçirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Batman Narkotik Suçlarla Mücadele...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir otomobilde yapılan aramada 28 kilo 885 gram eroin ele geçirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Batman Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, M.A. yönetimindeki otomobil Sivas-Kayseri kara yolunun Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü girişinde durduruldu. Otomobilde narkotik köpeği "Ares"in de katılımıyla arama yapıldı.Aramada, araca gizlenmiş 60 paket halinde 28 kilo 885 gram eroin bulundu.Gözaltına alınan M.A'nın emniyet müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir otomobilde yapılan aramada 28 kilo 885 gram eroin ele geçirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Batman Narkotik Suçlarla Mücadele...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir otomobilde yapılan aramada 28 kilo 885 gram eroin ele geçirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Batman Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, M.A. yönetimindeki otomobil Sivas-Kayseri kara yolunun Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü girişinde durduruldu.

Otomobilde narkotik köpeği "Ares"in de katılımıyla arama yapıldı.

Aramada, araca gizlenmiş 60 paket halinde 28 kilo 885 gram eroin bulundu.

Gözaltına alınan M.A'nın emniyet müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.