pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 20 hakim ve savcı tutuklandı

22.07.2016 - 13:12, Güncelleme: 22.07.2016 - 13:12
 

Sivas'ta 20 hakim ve savcı tutuklandı

SİVAS'ta darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 34 hakim ve savcıdan 20'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SİVAS'ta darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 34 hakim ve savcıdan 20'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 14 hakim ve savcının işlemleri ise sürüyor.15 Temmuz sonrası Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Sivas'ta 34 hakim ve savcı gözaltına alındı. Bu kişilerden sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen hakim ve savcılardan 3'ü dün, 17'si ise bugün olmak üzere toplam 20 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltında bulunan diğer 14 hakim ve savcının işlemleri ise sürüyor.
SİVAS'ta darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 34 hakim ve savcıdan 20'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SİVAS'ta darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 34 hakim ve savcıdan 20'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 14 hakim ve savcının işlemleri ise sürüyor.

15 Temmuz sonrası Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Sivas'ta 34 hakim ve savcı gözaltına alındı. Bu kişilerden sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen hakim ve savcılardan 3'ü dün, 17'si ise bugün olmak üzere toplam 20 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltında bulunan diğer 14 hakim ve savcının işlemleri ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.