pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 2 Buzlanma Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı

23.12.2014 - 19:32, Güncelleme: 23.12.2014 - 19:32
 

Sivas'ta 2 Buzlanma Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı

Sivas'ta akşam saatlerinde buzlanma nedeniyle meydana gelen 2 trafik kazasında, biri 2 aylık bebek 2 kişi öldü, 4'ü ağır 5 kişi ise yaralandı.

Sivas'ta akşam saatlerinde buzlanma nedeniyle meydana gelen 2 trafik kazasında, biri 2 aylık Bebek 2 kişi öldü, 4'ü ağır 5 kişi ise yaralandı.   İlk kaza, saat 15.45 sıralarında Sivas- Kayseri karayolu Kayseri Caddesi'nde meydana geldi. Tunceli'de Jandarma Özel Harekat timinde görev yapan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Resul Karabulut yönetimindeki 23 HE 064 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak takla attıktan sonra yön levhasına çarptı. Kazada, araç sürücüsü Resul Karabulut ile otomobil içinde bulunan eşi 21 yaşındaki Seda Karabulut, 2 aylık ikiz bebekleri Zeynep İkra ve Zehra Nisa Karabulut ağır yaralandı. Seda Karabulut'un babaannesi 59 yaşındaki Ayşe Üstün ise otomobilin içerisinde sıkışarak yaşamını yitirdi. Üstün'ün sıkışan cesedi, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakika süren çalışması sonrasında çıkarılabildi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar arasındaki ikiz çocuklardan biri de yaşamını yitirdi. Ailesi yoğun bakımda olduğu için ikizlerden hangisinin öldüğü tespit edilemedi. Hayati tehlikeleri bulunan diğer yaralıların tedavisi sürüyor.   KAMYONET KAMYONA ÇARPTI   Saat 17.00 sıralarında ise Sivas-Erzincan karayolu üzerindeki Çedaş önünde ise 24 yaşındaki Selahattin Semih Seçgüner yönetimindeki 58 UA 202 plakalı kamyonet, buzlanma nedeniyle Ali Şahin yönetimindeki 42 SL 696 plakalı kamyona arkadan çaptı. Her iki araç sürücüsü de kazada yaralandı. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Selahattin Semih Seçgüner Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastenesi'nde, kamyon sürücüsü Şahin ise Sivas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.     Kent genelinde buzlanma nedeni ile şehir içerisinde ve şehirlerarası yollarda çok sayıda hasarlı trafik kazası yaşandı. Yollarda tuzlama çalışmalarına hız verildi. - Sivas   web tasarımcı, site tasarım,  Sivas medya, sivas marka, marka Sivas, Sivas magazin haber, , makine, zemin, tesviye, tesviye, şap, Sivas gazeteleri, Sivas haber siteleri, Sivas BÜLTENİ, trafik kazası sivas
Sivas'ta akşam saatlerinde buzlanma nedeniyle meydana gelen 2 trafik kazasında, biri 2 aylık bebek 2 kişi öldü, 4'ü ağır 5 kişi ise yaralandı.

Sivas'ta akşam saatlerinde buzlanma nedeniyle meydana gelen 2 trafik kazasında, biri 2 aylık Bebek 2 kişi öldü, 4'ü ağır 5 kişi ise yaralandı.

 

İlk kaza, saat 15.45 sıralarında Sivas- Kayseri karayolu Kayseri Caddesi'nde meydana geldi. Tunceli'de Jandarma Özel Harekat timinde görev yapan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Resul Karabulut yönetimindeki 23 HE 064 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak takla attıktan sonra yön levhasına çarptı. Kazada, araç sürücüsü Resul Karabulut ile otomobil içinde bulunan eşi 21 yaşındaki Seda Karabulut, 2 aylık ikiz bebekleri Zeynep İkra ve Zehra Nisa Karabulut ağır yaralandı. Seda Karabulut'un babaannesi 59 yaşındaki Ayşe Üstün ise otomobilin içerisinde sıkışarak yaşamını yitirdi. Üstün'ün sıkışan cesedi, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakika süren çalışması sonrasında çıkarılabildi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar arasındaki ikiz çocuklardan biri de yaşamını yitirdi. Ailesi yoğun bakımda olduğu için ikizlerden hangisinin öldüğü tespit edilemedi. Hayati tehlikeleri bulunan diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

 

KAMYONET KAMYONA ÇARPTI

 

Saat 17.00 sıralarında ise Sivas-Erzincan karayolu üzerindeki Çedaş önünde ise 24 yaşındaki Selahattin Semih Seçgüner yönetimindeki 58 UA 202 plakalı kamyonet, buzlanma nedeniyle Ali Şahin yönetimindeki 42 SL 696 plakalı kamyona arkadan çaptı. Her iki araç sürücüsü de kazada yaralandı. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Selahattin Semih Seçgüner Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastenesi'nde, kamyon sürücüsü Şahin ise Sivas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

 

Kent genelinde buzlanma nedeni ile şehir içerisinde ve şehirlerarası yollarda çok sayıda hasarlı trafik kazası yaşandı. Yollarda tuzlama çalışmalarına hız verildi. - Sivas

 

web tasarımcı, site tasarım,  Sivas medya, sivas marka, marka Sivas, Sivas magazin haber, , makine, zemin, tesviye, tesviye, şap, Sivas gazeteleri, Sivas haber siteleri, Sivas BÜLTENİ, trafik kazası sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.