pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 2 bin kişiye vakıf yemeği dağıtıldı

11.05.2016 - 18:12, Güncelleme: 11.05.2016 - 18:12
 

Sivas'ta 2 bin kişiye vakıf yemeği dağıtıldı

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası nedeniyle 2 bin kişilik yemek dağıttı.

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası nedeniyle 2 bin kişilik yemek dağıttı. Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait çok sayıda vakıf eserini bünyesinde barındıran ilimizde 9-15 Mayıs Vakıflar Haftası nedeniyle Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Buruciye Medresesi’nde vakıf yemeği dağıtımı gerçekleştirdi. Yemek dağıtım törenine Vali Âlim BARUT, Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ve Vakıflar Bölge Müdürü Cemal KARACA katıldı. Vali BARUT ve Belediye Başkanı Sami AYDIN tarafından vatandaşlara kavurma, pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edilirken, dağıtım sırasında uzun kuyruklar oluştu. Yemek ikramı sonrası, Vali Âlim BARUT ve beraberindekiler Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan vakıf eserlerinin eski ve restorasyon çalışmaları sonrasında ki günümüz fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezdi. – Sivas 
Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası nedeniyle 2 bin kişilik yemek dağıttı.

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası nedeniyle 2 bin kişilik yemek dağıttı.

 

Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait çok sayıda vakıf eserini bünyesinde barındıran ilimizde 9-15 Mayıs Vakıflar Haftası nedeniyle Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Buruciye Medresesi’nde vakıf yemeği dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Yemek dağıtım törenine Vali Âlim BARUT, Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ve Vakıflar Bölge Müdürü Cemal KARACA katıldı.

 

Vali BARUT ve Belediye Başkanı Sami AYDIN tarafından vatandaşlara kavurma, pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edilirken, dağıtım sırasında uzun kuyruklar oluştu.

 

Yemek ikramı sonrası, Vali Âlim BARUT ve beraberindekiler Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan vakıf eserlerinin eski ve restorasyon çalışmaları sonrasında ki günümüz fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezdi. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.