pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 2 Bin Kişilik İftar Çadırı Kuruldu

16.05.2018 - 22:48, Güncelleme: 16.05.2018 - 22:48
 

Sivas'ta 2 Bin Kişilik İftar Çadırı Kuruldu

İl protokolü ilk iftarını çadırda vatandaşlarla yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta il protokolü belediye tarafından kurulan iftar çadırında yaklaşık 2 bin kişi ile ilk orucunu açtı. Sivas Belediyesi, hayırseverlerin de katkılarıyla tarihi Buruciye Medresesi'nin bulunduğu alana yaklaşık 2 bin kişilik iftar çadırı kurdu. Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlarla iftar yaptı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan il protokolü ve vatandaşlar, daha sonra dua etti. Programda konuşan Vali Gül, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ramazan ayının ülkeye ve bütün Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni etti.Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da her yıl geleneksel hazırlanan ve hayırseverlerin katkı sunduğu iftar çadırında ramazan boyunca vatandaşları ağırlayacaklarını söyledi.
İl protokolü ilk iftarını çadırda vatandaşlarla yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ta il protokolü belediye tarafından kurulan iftar çadırında yaklaşık 2 bin kişi ile ilk orucunu açtı.

Sivas Belediyesi, hayırseverlerin de katkılarıyla tarihi Buruciye Medresesi'nin bulunduğu alana yaklaşık 2 bin kişilik iftar çadırı kurdu.

Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlarla iftar yaptı.

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan il protokolü ve vatandaşlar, daha sonra dua etti.

Programda konuşan Vali Gül, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ramazan ayının ülkeye ve bütün Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da her yıl geleneksel hazırlanan ve hayırseverlerin katkı sunduğu iftar çadırında ramazan boyunca vatandaşları ağırlayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.