pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "15 Temmuz Şehitleri" Fotoğraf Sergisi Açıldı

19.09.2016 - 16:58, Güncelleme: 19.09.2016 - 16:58
 

Sivas'ta "15 Temmuz Şehitleri" Fotoğraf Sergisi Açıldı

Milli Eğitim Müdürü Altınsoy: - "Kendi insanlarına silah sıktılar, sizlere, bizlere silah sıktılar. Sokağa çıkan, vatanımızı savunmak isteyen insanlara silah sıktılar"- "Sivas'ta açığa alınan öğretmen sayısı 360 civarında. Bunlardan 280'i ihraç edildi, di

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşenlerin ve yaşanan olayların fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı.İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesindeki "15 Temmuz Şehitleri" konulu serginin açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi vatanını seven herkesin memlekete sahip çıktığını belirtti.Asker üniforması giymiş teröristlerin darbe girişiminde bulunduğunu söyleyen Altınsoy, "Kendi insanlarına silah sıktılar, sizlere, bizlere silah sıktılar. Sokağa çıkan, vatanımızı savunmak isteyen insanlara silah sıktılar. Bunlar devletten maaş alan, devletin üniformasını giymiş ve maalesef kandırılmış, beyinleri yıkanmış insanlardı." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla vatan ve demokrasi nöbeti tutan insanlar sayesinde darbe girişiminin püskürtüldüğünü kaydeden Altınsoy, Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarına karşı gerekli dersi verdiğini ve vermeye hazır olduğunu vurguladı. - Sivas'ta 360 öğretmen açığa alındı FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde de görevden uzaklaştırmalar yapıldığını belirten Altınsoy, "Sivas'ta açığa alınan öğretmen sayısı 360 civarında. Bunlardan 280'i ihraç edildi, diğerlerinin soruşturmaları sürüyor. Bunların soruşturmaları sonucunda belki başka ihraçlar da gelecek ya da göreve iadeler olacak. 6-7 civarında da öğretmen tutuklandı." bilgisini aktardı.Altınsoy, daha sonra FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları anlatan ve şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışını yaparak, gezdi.
Milli Eğitim Müdürü Altınsoy: - "Kendi insanlarına silah sıktılar, sizlere, bizlere silah sıktılar. Sokağa çıkan, vatanımızı savunmak isteyen insanlara silah sıktılar"- "Sivas'ta açığa alınan öğretmen sayısı 360 civarında. Bunlardan 280'i ihraç edildi, di

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşenlerin ve yaşanan olayların fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesindeki "15 Temmuz Şehitleri" konulu serginin açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi vatanını seven herkesin memlekete sahip çıktığını belirtti.

Asker üniforması giymiş teröristlerin darbe girişiminde bulunduğunu söyleyen Altınsoy, "Kendi insanlarına silah sıktılar, sizlere, bizlere silah sıktılar. Sokağa çıkan, vatanımızı savunmak isteyen insanlara silah sıktılar. Bunlar devletten maaş alan, devletin üniformasını giymiş ve maalesef kandırılmış, beyinleri yıkanmış insanlardı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla vatan ve demokrasi nöbeti tutan insanlar sayesinde darbe girişiminin püskürtüldüğünü kaydeden Altınsoy, Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarına karşı gerekli dersi verdiğini ve vermeye hazır olduğunu vurguladı.

- Sivas'ta 360 öğretmen açığa alındı

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde de görevden uzaklaştırmalar yapıldığını belirten Altınsoy, "Sivas'ta açığa alınan öğretmen sayısı 360 civarında. Bunlardan 280'i ihraç edildi, diğerlerinin soruşturmaları sürüyor. Bunların soruşturmaları sonucunda belki başka ihraçlar da gelecek ya da göreve iadeler olacak. 6-7 civarında da öğretmen tutuklandı." bilgisini aktardı.

Altınsoy, daha sonra FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları anlatan ve şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışını yaparak, gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.