pendik escort bayan
ak

Sivas’ta 144 köy yolu ulaşıma kapandı

14.12.2018 - 09:33, Güncelleme: 14.12.2018 - 09:33
 

Sivas’ta 144 köy yolu ulaşıma kapandı

Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Ulaşımda aksamalara neden olan kar nedeniyle 144 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.Kar yağışının aralıklarla devam ettiği Sivas'ta gece saatlerinden itibaren kar etkisini arttırdı. Sivaslılar güne beyaz örtüyle uyanırken, cadde ve sokaklar beyaza bürüdü. Termometreler eksi 4 dereceyi gösterdi. Sivas Belediyesi temizlik ekipleri kaldırımlarda temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Cumhuriyet Meydanı'nda kar nedeniyle kartpostallık görüntüler oluştu. Sivas'ı çevre illere bağlayan yollarda ulaşımda aksamalar yaşanırken, kar nedeniyle merkezde 6, Gemerek'te 5, Gürün'de 14, Hafik'te 20, İmranlı'da 11, Kangal'da 22, Şarkışla'da 21, Yıldızeli'nde 15 ve Zara'da ise 30 olmak üzere 144 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Karla mücadele ekipleri kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.
Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Ulaşımda aksamalara neden olan kar nedeniyle 144 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Kar yağışının aralıklarla devam ettiği Sivas'ta gece saatlerinden itibaren kar etkisini arttırdı. Sivaslılar güne beyaz örtüyle uyanırken, cadde ve sokaklar beyaza bürüdü. Termometreler eksi 4 dereceyi gösterdi. Sivas Belediyesi temizlik ekipleri kaldırımlarda temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Cumhuriyet Meydanı'nda kar nedeniyle kartpostallık görüntüler oluştu. Sivas'ı çevre illere bağlayan yollarda ulaşımda aksamalar yaşanırken, kar nedeniyle merkezde 6, Gemerek'te 5, Gürün'de 14, Hafik'te 20, İmranlı'da 11, Kangal'da 22, Şarkışla'da 21, Yıldızeli'nde 15 ve Zara'da ise 30 olmak üzere 144 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Karla mücadele ekipleri kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.