pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 10 kaçak Afgan yakalandı

22.01.2018 - 17:38, Güncelleme: 22.01.2018 - 17:38
 

Sivas'ta 10 kaçak Afgan yakalandı

SİVAS'ta, yurda kaçak yollarla giren Afganistan uyruklu 10 kişi yakalandı.

SİVAS'ta, yurda kaçak yollarla giren Afganistan uyruklu 10 kişi yakalandı. Kaçakları getiren hafif ticari araç ise tarlada çamura saplanmış halde bulundu, sürücüsü gözaltına alındı.Olay, saat 14.30 sıralarında Sivas-Erzincan Karayolu'nda meydana geldi. Afganistan uyruklu 10 kaçak göçmeni taşıyan hafif ticari aracın sürücüsü, kent girişinde, polisin güvenlik uygulama noktasını fark etti. Sürücü, uygulama noktasına girmeden önce araçtaki kaçakları indirerek hızla uzaklaştı. Yolda yürüyen kaçakları yakalayan polis, aracı da takibe alındı. Araç, yakındaki bir tarlada çamura saplanmış halde bulundu. Kaçan sürücü de kısa süre sonra yakalandı. Gözaltına alınan sürücü hakkında adli işlem yapılırken, hafif ticari araca el konuldu. Kaçak göçmenlerin ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta, yurda kaçak yollarla giren Afganistan uyruklu 10 kişi yakalandı.

SİVAS'ta, yurda kaçak yollarla giren Afganistan uyruklu 10 kişi yakalandı. Kaçakları getiren hafif ticari araç ise tarlada çamura saplanmış halde bulundu, sürücüsü gözaltına alındı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Sivas-Erzincan Karayolu'nda meydana geldi. Afganistan uyruklu 10 kaçak göçmeni taşıyan hafif ticari aracın sürücüsü, kent girişinde, polisin güvenlik uygulama noktasını fark etti. Sürücü, uygulama noktasına girmeden önce araçtaki kaçakları indirerek hızla uzaklaştı. Yolda yürüyen kaçakları yakalayan polis, aracı da takibe alındı. Araç, yakındaki bir tarlada çamura saplanmış halde bulundu. Kaçan sürücü de kısa süre sonra yakalandı. Gözaltına alınan sürücü hakkında adli işlem yapılırken, hafif ticari araca el konuldu. Kaçak göçmenlerin ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.