pendik escort bayan
ak

Sivasspor'un yeni stadı sezona hazırlanıyor

13.07.2016 - 19:59, Güncelleme: 13.07.2016 - 19:59
 

Sivasspor'un yeni stadı sezona hazırlanıyor

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor- Vali Gül: "Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici"- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: "Bu eser için emeği geçen herkese

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Sivas Valisi Davut Gül, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, bazı kurum müdürleri ile stadyumu yapan firmanın yetkililerinin katılımıyla yeni stadyumdaki bir locada değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Gül, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor'a devredilecek stadyumun sorunlarını, varsa yapılacak ilave işlerini konuşmak için bir araya geldiklerini söyledi.Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın talimatıyla bu toplantının gerçekleştirildiğini aktaran Gül, "Sivas'a kazandırılan bu eserin, bu değerin daha iyi nasıl, hangi şartlarda Sivasspor'a devredileceğini konuşacağız. Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici. Ama her yapıda olduğu gibi bu yapıda da mutlaka ilave yapılacak işler vardır. Sonradan Sivasspor'un ve kamuoyunun talep ettiği konular vardır. Bunun taraflarıyla buluşup sayın bakanlarımıza arz edeceğiz." dedi.Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise stadyumun kente kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Stadyumun eksikliklerin giderilerek yeni sezona hazırlanmasını arzuladıklarını dile getiren Otyakmaz, "Türk futboluna yeni bir hizmet daha kazandırılıyor. Bu eser için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Stadyum hizmete geçtiğinde birtakım ihtiyaçlar, eksiklikler olabilir. Amacımız bir an önce bunları tespit edip ve giderip, yeni sezona stadımızı hazırlamak, bu yüzden bir aradayız." diye konuştu.TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce de TOKİ tarafından yapılan stadyumun Sivas'a, Sivasspor'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.Stadyumun hizmete açılabilmesi için ilave bazı çalışmaların yapılması gerektiğini belirten Yüce, bu konuları da toplantıda değerlendireceklerini ifade etti.
Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor- Vali Gül: "Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici"- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: "Bu eser için emeği geçen herkese

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.

Sivas Valisi Davut Gül, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, bazı kurum müdürleri ile stadyumu yapan firmanın yetkililerinin katılımıyla yeni stadyumdaki bir locada değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gül, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor'a devredilecek stadyumun sorunlarını, varsa yapılacak ilave işlerini konuşmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın talimatıyla bu toplantının gerçekleştirildiğini aktaran Gül, "Sivas'a kazandırılan bu eserin, bu değerin daha iyi nasıl, hangi şartlarda Sivasspor'a devredileceğini konuşacağız. Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici. Ama her yapıda olduğu gibi bu yapıda da mutlaka ilave yapılacak işler vardır. Sonradan Sivasspor'un ve kamuoyunun talep ettiği konular vardır. Bunun taraflarıyla buluşup sayın bakanlarımıza arz edeceğiz." dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise stadyumun kente kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Stadyumun eksikliklerin giderilerek yeni sezona hazırlanmasını arzuladıklarını dile getiren Otyakmaz, "Türk futboluna yeni bir hizmet daha kazandırılıyor. Bu eser için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Stadyum hizmete geçtiğinde birtakım ihtiyaçlar, eksiklikler olabilir. Amacımız bir an önce bunları tespit edip ve giderip, yeni sezona stadımızı hazırlamak, bu yüzden bir aradayız." diye konuştu.

TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce de TOKİ tarafından yapılan stadyumun Sivas'a, Sivasspor'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Stadyumun hizmete açılabilmesi için ilave bazı çalışmaların yapılması gerektiğini belirten Yüce, bu konuları da toplantıda değerlendireceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.