pendik escort bayan
ak

Sivasspor'un Spor Toto Süper Lig'e Yükselmesi

16.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 16.05.2017 - 12:23
 

Sivasspor'un Spor Toto Süper Lig'e Yükselmesi

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı garantileyen...

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Sivasspor Kulübünü tebrik etti. Tunahan, yayımladığı mesajında, Sivasspor'un, 2015- 2016 sezonunda talihsiz bir şekilde veda ettiği Süper Lig'e, bir sezon aradan sonra yeniden yükselmesi sebebiyle büyük sevinç yaşadığını belirtti. Bu başarıda emeği olan başta Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere, teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Tunahan, "Sivas’ın marka değeri Sivasspor'un gelecek sezon ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz." ifadesini kullandı. Tunahan, Sivas Belediyespor olarak her zaman Sivasspor’un yanında olduklarını belirtti.
SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı garantileyen...

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Sivasspor Kulübünü tebrik etti.

Tunahan, yayımladığı mesajında, Sivasspor'un, 2015- 2016 sezonunda talihsiz bir şekilde veda ettiği Süper Lig'e, bir sezon aradan sonra yeniden yükselmesi sebebiyle büyük sevinç yaşadığını belirtti.

Bu başarıda emeği olan başta Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere, teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Tunahan, "Sivas’ın marka değeri Sivasspor'un gelecek sezon ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Tunahan, Sivas Belediyespor olarak her zaman Sivasspor’un yanında olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.