pendik escort bayan
ak

Sivasspor'un İsmi Değişiyor

18.01.2015 - 19:51, Güncelleme: 18.01.2015 - 19:51
 

Sivasspor'un İsmi Değişiyor

Süper Lig’de ilk yarıyı hedeflerinin uzağında tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni bir sponsorla başlayacak gibi duruyor.

Süper Lig'de ilk yarıyı hedeflerinin uzağında tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni bir sponsorla başlayacak gibi duruyor. PRENSİPTE ANLAŞILDI Fanatik'in haberine göre; Mali krizin üstesinden gelmek için yeni kaynak arayışında olan başkan Mecnun Otyakmaz, bir sağlık grubuyla yaptığı görüşmelerin son aşamasına geldi. Tarafların prensipte anlaşma sağladığı bildirildi. TFF ONAY VERİRSE RESMİYET KAZANACAK Başkan Mecnun Otyakmaz'ın, Kulüpler Birliği toplantısında konuyu gündeme getirerek, federasyon yetkililerine anlaşma detayları hakkında bilgi vereceği ifade edildi. Tff'den onay çıktığı takdirde Sivasspor, ikinci yarıya yeni sponsoruyla başlayacak. KARARA TEPKİLER VAR Kırmızı Beyazlı kulübün bu kararı, bazı taraftar gruplarının ise tepkisini topladı. Yiğidoların bir bölümü, "Sivasspor'un adı 50 yıldır Sivasspor'dur" diyerek anlaşmaya karşı çıkıyor.
Süper Lig’de ilk yarıyı hedeflerinin uzağında tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni bir sponsorla başlayacak gibi duruyor.

Süper Lig'de ilk yarıyı hedeflerinin uzağında tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni bir sponsorla başlayacak gibi duruyor.


PRENSİPTE ANLAŞILDI

Fanatik'in haberine göre; Mali krizin üstesinden gelmek için yeni kaynak arayışında olan başkan Mecnun Otyakmaz, bir sağlık grubuyla yaptığı görüşmelerin son aşamasına geldi. Tarafların prensipte anlaşma sağladığı bildirildi.


TFF ONAY VERİRSE RESMİYET KAZANACAK

Başkan Mecnun Otyakmaz'ın, Kulüpler Birliği toplantısında konuyu gündeme getirerek, federasyon yetkililerine anlaşma detayları hakkında bilgi vereceği ifade edildi. Tff'den onay çıktığı takdirde Sivasspor, ikinci yarıya yeni sponsoruyla başlayacak.


KARARA TEPKİLER VAR

Kırmızı Beyazlı kulübün bu kararı, bazı taraftar gruplarının ise tepkisini topladı. Yiğidoların bir bölümü, "Sivasspor'un adı 50 yıldır Sivasspor'dur" diyerek anlaşmaya karşı çıkıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.