pendik escort bayan
ak

Sivasspor'un Evindeki Yenilmezlik Serisi Sona Erdi

24.02.2019 - 09:43, Güncelleme: 24.02.2019 - 09:43
 

Sivasspor'un Evindeki Yenilmezlik Serisi Sona Erdi

- Süper Lig'de Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor, iç sahadaki 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdüremedi

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un, iç sahadaki yenilmezlik serisi bittiLigde iç sahada 3. haftada Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, daha sonra seyircisi önünde çıktığı 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligin 5. haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Sivas temsilcisi, iç sahada 7. haftada Bursaspor'u 2-0 yendi, sonraki haftalarda Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor ile golsüz, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. İç sahada ligin 15. haftasında Göztepe'yi 2-0, 16'ncı haftada ise MKE Ankaragücü'nü 4-0 mağlup eden Sivasspor, 19. haftada ise Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Evindeki son galibiyetini ligin 21. haftasında Akhisarspor'u 2-1 yenerek elde eden kırmızı-beyazlılar, 9 maçlık yenilmezliğin ardından 23. haftada iç sahada Antalyaspor karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Sivasspor, bu sezon iç sahada çıktığı 12 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 20 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip fileleri 16 kez havalandırdı, kalesinde 10 gol gördü. Sivas temsilcisi, dış sahadaki 11 maçta ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 11 puan toplayabildi.
- Süper Lig'de Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor, iç sahadaki 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdüremedi


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un, iç sahadaki yenilmezlik serisi bitti

Ligde iç sahada 3. haftada Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, daha sonra seyircisi önünde çıktığı 9 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Ligin 5. haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Sivas temsilcisi, iç sahada 7. haftada Bursaspor'u 2-0 yendi, sonraki haftalarda Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor ile golsüz, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı. İç sahada ligin 15. haftasında Göztepe'yi 2-0, 16'ncı haftada ise MKE Ankaragücü'nü 4-0 mağlup eden Sivasspor, 19. haftada ise Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Evindeki son galibiyetini ligin 21. haftasında Akhisarspor'u 2-1 yenerek elde eden kırmızı-beyazlılar, 9 maçlık yenilmezliğin ardından 23. haftada iç sahada Antalyaspor karşısında mağlubiyetten kurtulamadı.

Sivasspor, bu sezon iç sahada çıktığı 12 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 20 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip fileleri 16 kez havalandırdı, kalesinde 10 gol gördü.

Sivas temsilcisi, dış sahadaki 11 maçta ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 11 puan toplayabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.