pendik escort bayan
ak

Sivasspor'un Bolu Kampı

08.07.2019 - 20:23, Güncelleme: 08.07.2019 - 20:23
 

Sivasspor'un Bolu Kampı

BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam...

BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam eden kırmızı-beyazlı ekip, kampın üçüncü gününü akşam antrenmanıyla tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Sivas ekibi, pas ile 5'e 2 top kapma çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç oynadı. Sivassporlu futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı düz koşuyla tamamladı. Antrenmanda, bedelli askerlik hizmetini tamamlayarak takıma dönen Ziya Erdal, Hakan Arslan, Ali Şaşal Vural ve Muammer Yıldırım da yer aldı.- Appindangoye: "Kendimi kanıtlamalıyım" Ümraniyespor'dan transfer edilen Gabonlu stoper Aaron Appindangoye, antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulundu. Yeni takımıyla Süper Lig'de mücadele edeceğine dikkati çeken Appindangoye, "Öncelikle kendimi kanıtlamalıyım ki ilk 11'de yer alabileyim. Hedefim ilk 11'de olmak, güzel oyun sergilemek ve performansımı yükseltmek. Sonra başka yerlere de gidebilirim." ifadelerini kullandı. Appindangoye, takım arkadaşlarına alıştığını ve onları ailesi gibi gördüğünü sözlerine ekledi.
BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam...


BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam eden kırmızı-beyazlı ekip, kampın üçüncü gününü akşam antrenmanıyla tamamladı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Sivas ekibi, pas ile 5'e 2 top kapma çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç oynadı.

Sivassporlu futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı düz koşuyla tamamladı.

Antrenmanda, bedelli askerlik hizmetini tamamlayarak takıma dönen Ziya Erdal, Hakan Arslan, Ali Şaşal Vural ve Muammer Yıldırım da yer aldı.


- Appindangoye: "Kendimi kanıtlamalıyım"


Ümraniyespor'dan transfer edilen Gabonlu stoper Aaron Appindangoye, antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulundu.

Yeni takımıyla Süper Lig'de mücadele edeceğine dikkati çeken Appindangoye, "Öncelikle kendimi kanıtlamalıyım ki ilk 11'de yer alabileyim. Hedefim ilk 11'de olmak, güzel oyun sergilemek ve performansımı yükseltmek. Sonra başka yerlere de gidebilirim." ifadelerini kullandı.

Appindangoye, takım arkadaşlarına alıştığını ve onları ailesi gibi gördüğünü sözlerine ekledi.


Sivasspor'un Bolu Kampı

Sivasspor'un Bolu Kampı

Sivasspor'un Bolu Kampı

Sivasspor'un Bolu Kampı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.