pendik escort bayan
ak

Sivassporlu Futbolcular, Özel Öğrencilerle Buluştu

05.12.2018 - 18:43, Güncelleme: 05.12.2018 - 18:43
 

Sivassporlu Futbolcular, Özel Öğrencilerle Buluştu

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un futbolcuları Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Muhammet Demir ve Carl Medjani, özel eğitim sınıfı...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un futbolcuları Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Muhammet Demir ve Carl Medjani, özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Kılıçarslan İlkokulu'nda Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte futbolcular, öğrencilere sürpriz yaptı.Futbolcular, buluşmada Sivasspor logolu pasta kesti ve formaları imzaladı.Daha sonra tüm sınıfları gezip öğrencilerle fotoğraf çektiren futbolcular, halk oyunları ekibiyle de halay çekti.Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Beyhan Öztürk, futbolculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kaptan Ziya Erdal'a plaket verdi.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un futbolcuları Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Muhammet Demir ve Carl Medjani, özel eğitim sınıfı...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un futbolcuları Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Muhammet Demir ve Carl Medjani, özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.

Kılıçarslan İlkokulu'nda Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte futbolcular, öğrencilere sürpriz yaptı.

Futbolcular, buluşmada Sivasspor logolu pasta kesti ve formaları imzaladı.

Daha sonra tüm sınıfları gezip öğrencilerle fotoğraf çektiren futbolcular, halk oyunları ekibiyle de halay çekti.

Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Beyhan Öztürk, futbolculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kaptan Ziya Erdal'a plaket verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.