pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor'dan Göksel Gencer'e Başsağlığı Mesajı

25.01.2019 - 10:13, Güncelleme: 25.01.2019 - 10:13
 

Sivasspor'dan Göksel Gencer'e Başsağlığı Mesajı

SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü, evinde ölü bulunan kırmızı-beyazlıların eski kaleci antrenörlerinden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı.Kulübün...

SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü, evinde ölü bulunan kırmızı-beyazlıların eski kaleci antrenörlerinden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı.Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarından altyapı takımlarımızda kaleci antrenörü olarak görev yapan Göksel Gencer'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Gencer'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi. Göksel Gencer, dün Mersin'in Silifke ilçesindeki evinde ölü bulunmuştu.
SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü, evinde ölü bulunan kırmızı-beyazlıların eski kaleci antrenörlerinden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı.Kulübün...

SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü, evinde ölü bulunan kırmızı-beyazlıların eski kaleci antrenörlerinden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarından altyapı takımlarımızda kaleci antrenörü olarak görev yapan Göksel Gencer'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Gencer'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Göksel Gencer, dün Mersin'in Silifke ilçesindeki evinde ölü bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.