pendik escort bayan
ak

Sivasspor’dan Fenerbahçe galibiyeti sonrası paylaşım!

11.05.2021 - 23:48, Güncelleme: 11.05.2021 - 23:48
 

Sivasspor’dan Fenerbahçe galibiyeti sonrası paylaşım!

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan DG Sivasspor, Kayode ve Hakan Arslan'ın golleriyle 2-1 kazanarak Avrupa yolunda önemli bir 3 puanın sahibi...

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan DG Sivasspor, Kayode ve Hakan Arslan'ın golleriyle 2-1 kazanarak Avrupa yolunda önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı-beyazlılar, maç sonunda kulübün resmi hesabından galibiyet paylaşımında bulundu.Süper Lig'de Avrupa kupalarının önemli adaylarından olan Sivasspor, 41. hafta maçında Ülker Stadı'nda konuk olduğu Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek iddiasını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, mücadelenin ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Sivasspor'un sosyal medya hesaplarından bir filmde çekilen "Sivas Halayı" videosu paylaşılarak, "Fenerbahçe'yi 2-1 yendiğimiz maçın ardından bizim taraftarlar" ifadesine yer verildi. Paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı.
Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan DG Sivasspor, Kayode ve Hakan Arslan'ın golleriyle 2-1 kazanarak Avrupa yolunda önemli bir 3 puanın sahibi...
Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan DG Sivasspor, Kayode ve Hakan Arslan'ın golleriyle 2-1 kazanarak Avrupa yolunda önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı-beyazlılar, maç sonunda kulübün resmi hesabından galibiyet paylaşımında bulundu.

Süper Lig'de Avrupa kupalarının önemli adaylarından olan Sivasspor, 41. hafta maçında Ülker Stadı'nda konuk olduğu Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek iddiasını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, mücadelenin ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Sivasspor'un sosyal medya hesaplarından bir filmde çekilen "Sivas Halayı" videosu paylaşılarak, "Fenerbahçe'yi 2-1 yendiğimiz maçın ardından bizim taraftarlar" ifadesine yer verildi. Paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.