pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

08.03.2018 - 18:18, Güncelleme: 08.03.2018 - 18:18
 

Sivasspor'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Teknik direktör Samet Aybaba ve bazı futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da, teknik direktör Samet Aybaba ve bazı futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Teknik direktör Samet Aybaba ile futbolculardan Aroune Kone, Tolgahan Acar, Mert Hakan Yandaş ve Muhammet Demir, kulübün resmi internet sitesi için kamera karşısına geçti. Aybaba, mesajında "Kadın anadır, bacıdır, yardır. Çocuk evlattır, torundur. Dünyadaki bütün kadınlar ve çocuklar onlarla aynı değerdedir. Onlara şiddet ve istismar uygulayanlar bizden değildir. Onlara şiddet ve istismar uygulanmasına göz yumanlar da bizden değildir. Bu tür platformlara katılmayanlar da bizden değildir." ifadelerini kullandı. Kırmızı-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Aroune Kone ise bugünün Dünya Kadınlar Günü olduğunu hatırlatarak, "Tüm dünyadaki kadınların gününü kutlamak istiyorum. Tüm dünyaya sesleniyorum, kadına şiddete hayır." dedi. Kaleci Tolgahan Acar, orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ve golcü oyuncu Muhammet Demir de mesajlarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.Kulübün internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan video, kısa sürede büyük beğeni aldı.
Teknik direktör Samet Aybaba ve bazı futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da, teknik direktör Samet Aybaba ve bazı futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Teknik direktör Samet Aybaba ile futbolculardan Aroune Kone, Tolgahan Acar, Mert Hakan Yandaş ve Muhammet Demir, kulübün resmi internet sitesi için kamera karşısına geçti.

Aybaba, mesajında "Kadın anadır, bacıdır, yardır. Çocuk evlattır, torundur. Dünyadaki bütün kadınlar ve çocuklar onlarla aynı değerdedir. Onlara şiddet ve istismar uygulayanlar bizden değildir. Onlara şiddet ve istismar uygulanmasına göz yumanlar da bizden değildir. Bu tür platformlara katılmayanlar da bizden değildir." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Aroune Kone ise bugünün Dünya Kadınlar Günü olduğunu hatırlatarak, "Tüm dünyadaki kadınların gününü kutlamak istiyorum. Tüm dünyaya sesleniyorum, kadına şiddete hayır." dedi.

Kaleci Tolgahan Acar, orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ve golcü oyuncu Muhammet Demir de mesajlarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kulübün internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan video, kısa sürede büyük beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.